MACHIAJ

CELE MAI POTRIVITE NUANTE DE FARD PENTRU OCHII ALBASTRI

Gasirea nuantelor potrivite de fard pentru ochii albastri pare ceva complicat, dar daca vrei sa fii in pas cu moda, atunci este  mai simplu, pentru ca poti sta cu ochii pe celebritati si le poti ,,fura’’ cateva dintre secretele lor.

CELE MAI POTRIVITE NUANTE DE FARD PENTRU OCHII ALBASTRI 2

Una dintre cele mai adecvate nuante este cea a afinelor. Este purtata si de celebra Gigi Hadid. Daca ati fost atente la vedete, in ultima vreme, ati observat ca fardurile rosiatice sunt la moda. Conform lui Vanngo, nuantele inchise de afine contrasteaza foarte placut cu ochii albastri. Puteti incerca si nuantele mai calde, care merg catre burgundy, care arata la fel de senzational alaturi de albastrul irisului. Pentru un aspect s mai interesant, puteti combina in proportii aleatorii doua nuante de afine. Culoarea obtinuta va fi unica si speciala. O puteti recrea sau puteti descoperi noi combinatii de fiecare data.

CELE MAI POTRIVITE NUANTE DE FARD PENTRU OCHII ALBASTRI 4

Nuantele de maron cald sunt si ele potrivite ochilor albastri. In mod cu totul surprinzator, nuantele care implica orange sunt foarte bune pentru realizarea unui contrast cat mai incantator, asa cum o demonstreaza si machiajul celebrei Leona Lewis. Ca sa nu fie prea tipator, totusi, inserati portocaliul in amestecuri cu maron sau nuante de bronz, care fac ca tenul sa para mai sclipitor si privirea mai patrunzatoare. Este recomandarea make-up artistului Stiles, care se ocupa de vedete. Optati pentru mixturi cremoase, nu pentru cele prea prafuite, care dau un aspect de neterminat. Aplicati cu o pensula cat mai moale sau chiar cu buricele degetelor.

CELE MAI POTRIVITE NUANTE DE FARD PENTRU OCHII ALBASTRI 5

Creionul dermatograf de culoare gri poate face minuni pentru machiajul ochilor albastri. Daca priviti cu atentie fotografiile Carei Delevinge, de la ultimele evenimente ale acestei veri, veti observa ca ochii sai minunati par creionati, simplu, cu negru. in fapt, este vorba despre un dermatograf gri, care, desi n-ati crede, realizeaza un contrast mai eficient, comparativ cu cel negru, clasic. Vanngo este convins ca nuantele de ardezie arata la fel de bine si in cazul ochilor albastri, dar si verzi, asa ca nu veti da gres cu un creion gri.

Daca va place machiajul smokey eyes, aplicati dermatograful gri pe toata pleoapa. In caz contrar, trasati linii fine, utilizand un creion cu varful mai subtire.

CELE MAI POTRIVITE NUANTE DE FARD PENTRU OCHII ALBASTRI 6

S-ar parea ca un dermatograf albastru nu ajuta la nimic in cazul machiajului ochilor albastri, insa ati fi surprinse sa aflati ca tocmai alaturarea celor doua nuante este cea care face totul. Daca vreti ca ochii sa para si mai luminosi, mai sclipitori, folositi o nuanta mai inchisa de creion, iar pentru o privire mistica, incercati nuante cat mai apropiate. Creioanele dermatograf albastre pott fi si ele combinate. Pentru linia superioara folositi o alta nuanta decat pentru cea inferioara. De regula, ultima trebuie sa fie ceva mai inchisa. De asemenea, amestecurile de nuante pot fi realizate si pe intreaga pleoapa superioara. Incepeti de la varful ochilor cu nuante mai inchise si finisati catre exterior cu nuante mai deschise.

CELE MAI POTRIVITE NUANTE DE FARD PENTRU OCHII ALBASTRI 10

Nuantele de mov, mai inchise si mai profunde, sunt mai atragatoare decat cele mai deschise si mai la moda. Alegeti nuante de pruna, cu un pigmanet puternic, care sa va ,,imbrace’’ privirea cu un aer de mister. Cele deschise contin mult alb si imprastie lumina, distragand atentia. In schimb, nuantele inchise sunt mai complete, mai seducatoare. Contrastul dintre ochi si fard ii pune si mai bine in evidenta pe primii. Un exemplu elocvent este faimoasa Katy Perry, care ne incanta cu aspectul sau bine definit, cu un machiaj perfect, care ii scoate in evidenta privirea de peruzea.

foto: pinterest

 

 

S-ar putea să-ți placă și...