HOROSCOP

10 ADEVARURI DESPRE LEU

Leul este o zodie puternica, ce se face remarcata prin acele trasaturi legate de determinare, de capacitatea de a se impune in fata tuturor. Leii sunt incredibili de hotarati, de siguri pe ei, asa incat foarte greu accepta ca altii sa le dea sfaturi sau, si mai rau, ordine.

Au si o oarecare doza de mandrie, le place sa fie admirati si laudati pentru creativitatea si unicitatea lor. Au nevoie sa li se recunoasca meritele, sa fie recompensati pe masura muncii lor si putin mai mult, pentru ca asa se vor simti ei stimulati. Pentru ei, bonusul sau prima financiara la locul de munca este o necesitate, fara de care Leul nu poate continua. Cu cat munceste mai mult, cu atat trebuie mai mult recompensat.

In ciuda aparentei de duri, Leii pot fi raniti foarte usor. Iar aceasta se intampla din cauza ca se implica emotional foarte mult. Ofera mult si cer la fel de mult. Daca sunt inselati, mai intai isi vor ,,linge ranile’’, dar se vor intoarce razbunatori si periculosi.

Sunt buni observatori; observa orice mic detaliu, chiar daca de cele mai multe ori par apatici, neatenti, melancolici sau prea increzuti. In realitate, ei vegheaza asupra a tot ceea ce se intampla in jurul lor, cu mare grija si cu subtila implicare.

Vad dincolo de aparente adevarata fire a oricui. Nu se lasa dusi in eroare de oameni mincinosi, falsi, care incearca sa ii para prieteni, dar nu ii sunt. Atunci cand cunosc pe cineva, il analizeaza foarte bine, il ,,interogheaza’’, pana ce afla ceea ce il intereseaza, ca sa vada daca se poate baza pe acea persoana sau nu.

Sunt foarte ambitiosi cand vine vorba de cariera si telurile lor. Nu lasa nimic deoparte daca vor mai mult pentru ei, pentru profesia sau cariera lor. Muncesc mult, serios, cu raspundere. Sunt angajatii perfecti si sefi foarte duri, care isi pot duce echipa la rezultate fabuloase.

Intr-o relatie, Leul stie cum sa isi faca partenerul sa se simta iubit. Ii acorda maxima atentie, se implica mult, nu se uita la altii. Tine minte zile de nastere, zile speciale, intime, face cadouri in functie de preferintele partenerului, fara a tine seama de cat de multi bani investeste in respectivul cadou.

Cea mai usoara cale de a ajunge la inima Leului este sa ii intelegi felul de a gandi. Daca isi gaseste un partener pe masura, Leul este de neoprit. Are nevoie ca persoana de alaturi sa il sustina pe nativul Leu, sa il sprijine in tot ceea ce face.

Cu toate acestea, Leul, cunoscut pentru impulsivitatea sa exegerata de care poate da uneori dovada, are nevoie de o persoana care sa le mai domoleasca pornirile atunci cand nu o pot face ei insisi. De aceea, persoana de alaturi este foarte importanta.

Sunt isteti, gandesc repede, distractivi si foarte sociabili. Se fac placuti in cercurile de prieteni. Acestia se pot baza pe ei oricand, in orice situatie, pentru ca un Leu nu isi abandoneaza un prieten la nevoie.

FOTO:PINTEREST

S-ar putea să-ți placă și...