MACHIAJ

EVITA ACESTE 7 GRESELI DE MACHIAJ DACA PORTI OCHELARI

Femeile care poarta ochelari trebuie sa fie atente sa machiaj, care este usor diferit de cel obisnuit, mai ales ca abordare. Exista anumite trucuri si proceduri, care le pot ajuta pe aceste femei ca ochelarii sa nu fie elementul esential al chipului lor. Astfel, ochelarii devin doar un accesoriu discret, abia sesizabil, oricat de frumosi, eleganti si stilati ar fi ei.

Secretul acestei aparitii de succes este cunoasterea catorva trucuri de machiaj.

Nu va neglijati sprancenele! Multe femei cred ca, daca poarta ochelari, sprancenele nu mai conteaza, fiind pe jumatate ascunse. Nu este adevarat. Ele sunt ca o rama a chipului si lor trebuie sa le acorde mereu mare atentie. Neglijandu-le, vor parea pleostite, fade, lipsite de viata, iar chipul vostru va parea ca incepe abia de la ochelari. Conturati-le si dati-le o forma clara, potrivita cu trasaturile voastre, si veti vedea o mare diferenta. Ochelarii vor parea mai mici si mai insesizabili.

EVITA ACESTE 7 GRESELI DE MACHIAJ DACA PORTI OCHELARI 3

Aplicati anticearcan! Zonele de sub ochi sunt de regula mai inchise in cazul femeilor care poarta zilnic ochelari. De aceea, trebuie sa combateti acest aspect, prin aplicarea unui strat fin, intr-o nuanta mai deschisa decat tenul vostru. Trebuie sa devina un ritual aplicarea acestui produs. Nu va ia decat cateva secunde!

Pudrati-va nasul! Faptul ca ochelarii stau atat de mult timp sprijiniti pe nas face ca acesta din urma sa straluceasca. Asa ceva nu este de dorit. Trebuie sa aplicati pudra intr-un strat fin.

Nu aplicati nuante inchise de fard! Acestea creeaza un aspect dramatic, care nu se potriveste cu ochelarii. De regula, acestia dau ei insisi un aspect mai serios, asa ca va trebuie farduri mai deschise, mai luminoase, mai vesele.

Chiar daca purtati ochelari, nu trebuie sa lasati ploapele simple, nemachiate. Trebuie sa intelegeti ca este important sa va machiati complet, ca si cand nu ati purta ochelari. Acestia sunt doar un accesoriu, de aceea trebuie sa va fardati cat mai adecvat situatiilor diferite in care va aflati: de zi, de seara, lejer etc.

EVITA ACESTE 7 GRESELI DE MACHIAJ DACA PORTI OCHELARI 2

Nu evitati fardul sclipitor, pentru ca va va lumina privirea. Sau daca alegeti produse mate, adaugati putina sclipire fie la coltul ochilor, fie printr-o linie fina.

Aplicati rimel! Daca in rest aspectul dramatic nu era deloc potrivit, in cazul genelor aplicati un strat generos, care sa dea lungime si volum genelor voastre. Un rimel bine aplicat va va da un aspect elegant, finisat.

Acordati atentie buzelor! Un ruj este esential in cazul oricarei femei. Daca nu agreati rujul, un glos este suficient. Aplicati nuante indraznete daca vreti sa atrageti atentia mai mult catre buze  si nuante neutre, in caz opus.

Aplicarea rujului finiseaza intregul aspect, incheind ceea ce s-a inceput odata cu conturarea sprancenelor.

foto: pinterest

 

S-ar putea să-ți placă și...