MACHIAJ

5 TRUCURI DE MACHIAJ ESENTIALE DE LA MODELUL LINDSAY ELLINGSON

Lindsay Ellingson, celebrul model de la Victoria’s Secret, se pare ca stie cate ceva despre machiajul perfect. Dupa ore bune petrecute in culisele prezentarilor de moda, ea a ,,prins’’ cateva trucuri care sa ii asigure fiecarei femei, nu doar modelelor profesioniste, un machiaj exceptional, uluitor, de parca ar fi fost realizat de cei mai mari profesionisti in domeniu.

Intr-un blog pentru QVC, Lindsay Ellingson, model si cofondator la Wander Beauty, a dezvaluit cateva dintre secretele celebritatilor, destinate initial numai acestora. Daca vreti un machiaj fara cusur, urmati aceste sfaturi!

Aplicati fondul iluminator in V, si nu in forma de semiluna. Efectul va fi mai puternic, iluminarea va fi mai vizibila. Aplicat astfel, fondul patrunde mult mai bine in piele, mai in profunzime, facand sa para mai natural. Tenul obosit va fi inviorat imediat, de parca nici nu ar fi pierdut noaptea. Modelul recomanda folosirea unui baton corector de la Wander Beauty, care ilumineaza si acopera in acelasi timp.

Un al doilea secret este aplicarea unui fard stralucitor, din gama bejului inchis, bronzului sau un mov inchis, dar pal. Nu trebuie ca fardul sa acopere intreaga pleoapa. Daca va veti limita la zona centrala, ochii vor parea mai mari si mai luminosi.

Obrajii trebuie sa fie imbujorati, cu ajutorul nuantelor de roz sau piersiciu, cat mai naturale si mai expresive. Puteti folosi rujul vostru preferat, ca sa obtineti o nuanta cat mai placuta. Specialistii de la Victoria’s Secret foloseau si ei acest truc ingenios, pentru a colora obrajii modelelor inaintea marilor prezentari. Puteti amesteca rujul cu putin fond de ten, ca sa il faceti si mai interesant si mai usor de aplicat.

5 TRUCURI DE MACHIAJ ESENTIALE DE LA MODELUL LINDSAY ELLINGSON 2

De asemenea, trebuie sa creati iluzia unor gene bogate, fara extensii sau gene false. Pentru aceasta, folositi creionul vostru dermatograf obisnuit si trasati o linie generoasa la baza genelor, aceasta creand efectul unor radacini mai stufoase, mai pline. Incercati sa ondulati genele cat mai natural, fara exagera, ca sa le dati un aspect cat mai natural, fara a trada efortul de a le face cat mai frumoase.

Nu uitati de sprancene! Ca sa creati un efect de lifting, aplicati o linie groasa de baton corector, urmand exact linia arcadei, sub spranceana. Efectul va fi minunat, vizibil si va da privirii o alura vioaie, a unor ochi plini de vitalitate. Este un truc foarte rapid si foarte la indemana, nefiind nevoie de prea multe produse deodata.

Dupa cum vedeti, cel mai surprinztoar machiaj se poat realiza cu numai cateva produse, cele mai simple, de care dispune orice femeie, in orice moment al zilei, desi inspiratia vine din lumea celebritatilor.

Chiar daca nu suntem toate niste modele celebre, avem nevoie de un machiaj care sa ne transforme si sa ne dea incredere in noi, iar daca o putem face noi insine, cat mai usor, este si mai bine!

 foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...