MACHIAJ

5 NUANTE DE FARD IN TREND PENTRU OCHII VERZI

Ochii verzi sunt misteriosi, profunzi. Cine ii priveste, le cade rapid prada, pentru ca sunt imposibil de uitat. Dar daca sunt ochii unei femei sau ai unei fete, sunt si mai frumosi, si mai atractivi.

Daca sunteti fericita posesoare a unei perechi de ochi verzi, ca sa obtineti un efect special asupra celorlalti, tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti acele culori care sa va faca ochii si mai frumosi.

Jocul culorilor pare simplu, insa in spatele asorteurilor, mai ales in machiaj, exista o adevarata stiinta. Nu orice nuanta de fard se potriveste oricarei culori a ochilor, prin urmare trebuie sa va puneti la curent cu trendurile in domeniu, ca sa va asigurati ca nu gresiti in intentiile voastre de a fi cat mai elegante, stilate, atractive.

O prima culoare care merge de minune cu misteriosii ochii verzi este, conform makeup -artistei Erica Whelan, este gri taupe. Culoarea este blanda, rezervata, lasand ca ochii sa fie cei care atrag atentia cu adevarat, si nu machiajul in sine. O culoare neutra aduce mai multa stralucire ochilor, lasand sa se intrevada o sclipire aurie, pretioasa, in iris.

Gri- ardezie este, de asemenea, o nuanta care face minuni pentru ochii verzi. Daca toate culorile inchise dau un aer de dramatism uneori exagerat, mult prea dramatic poate pentru o tinuta de zi, gri-ul ardezie pare ca invaluie ochii intr-o aura fina, mai blanda, mai delicata.

Exista o culoare care favorizeaza toate tipurile de iris, movul. Acesta arata, insa, cel mai bine, parca, alaturi de ochii verzi. Mai mult, movul este in trend, nu numai la nivel de machiaj, cat si la nivel de haine sau accesorii. Movul este obtinut prin combinarea a doua culori principale, rosu si albastru, iar rosu, este la randu-i, culoarea complementara a verdelui. Prin urmare, movul, dar si alte nuante care implica rosul, nu vor face altceva decat sa scoata si mai bine in evidenta frumusetea si misterul ochilor verzi. Iata, asadar, cum stiinta isi spune si ea cuvantul in frumusete!

5 NUANTE DE FARD IN TREND PENTRU OCHII VERZI

Argintiul flateaza ochii verzi, de asemenea. Aceasta nuanta este la limita dintre inchis si deschis, asa ca va puteti juca subtil cu ea. Puteti sa o aplicati pe intreaga pleoapa, pentru un machiaj de seara sau festiv, sau numai catre colturile interioare ale ochilor. Este stralucitor, inchis, dar suficient de deschis. Suna contrastant, dar…asa este! Gradul de aplicare a acestei nuante este data de momentul zilei in care doriti sa apareti machiata astfel.

Nuantele de pamant sunt indicate pentru machiajul ochilor verzi. Fie ca va colorati intreaga pleoapa in asemenea nuante, fie ca doar va conturati ochii, fin, cu un creion dermatograf maron, moale,  veti observa ca aspectul va fi unul mai bland, decat daca ati folosi culori mai inchise sau un dermatograf negru. Mai mult, este genul de machiaj care s-ar preta si la tinutele de zi.

 

sursa foto:pinterest

 

S-ar putea să-ți placă și...