UNGHII

NOILE TENDINTE DE MANICHIURA PENTRU 2017

Daca in 2016 am fost oarecum socate de noul trend al unghiilor cu blanita si cu capusoare de strumfi, colorate in tot soiul de nuante extravagante, creatorii aceluiasi trend vin in 2017 cu altele, mai noi si, desigur, mai aparte. Dincolo de stilul exclusivist, modelele la moda incanta prin originalitate si prin capacitatea de a atrage atentia, ceea ce nu poate fi decat pe placul femeilor care cauta sa iasa in evidenta cu orice pret.

NOILE TENDINTE DE MANICHIURA PENTRU 2017

Se poarta unghiile dublate. Pe langa tipsurile normale, puse pe unghii in mod clasic, apar si altele, care le dubleaza si le fac sa fie total aparte de ceea ce am vazut pana acum. Tipsurile pot fi colorate la fel sau diferit, in functie de aspectul dorit. Ceea ce este ciudat este faptul ca tipsurile sunt pozitionate diferit unele de altele, ca si cand alte unghii v-ar fi crescut peste celelalte, in alte directii. Trebuie sa recunoastem ca nu e un trend cu care sa ne impacam in viata de zi cu zi, pentru ca par incomode, dar, in anumite ocazii, cand vrem sa atragem atentia, modelul este eficient.

NOILE TENDINTE DE MANICHIURA PENTRU 2017

Tipsuri cu capusoare de catei sunt la moda in 2017. Acestea sunt, de fapt, 3D, aparand ca niste statui mici asezate pe unghii. Iubitoarele de animale si, in special de caini, vor fi cele mai incantate de aparitia acestui trend.

NOILE TENDINTE DE MANICHIURA PENTRU 2017

In trend in 2017 vor fi unghiile cu bilute de blanita roz. Este o continuare a vechiului trend de care aminteam mai sus si despre care spuneam, la momentul respectiv, ca nu este unul practic, ci doar unul extravagant. Asa este si acesta! Rozul duce cu gandul la ceva diafan, frumos, feminin, insa prezenta masiva a blanitei pe unghii, atat de greu de intretinut curata si igienizata, lasa de dorit. Asadar, nu stim cate dintre noi se vor incumeta sa poarte trendul bilutelor roz…

NOILE TENDINTE DE MANICHIURA PENTRU 2017

Un model arhitectural, mai modern si mult mai practic decat cel anterior, este cel cu pietre cubice si lanturi. Pietrele imita diamantele taiate sub forma de cub, iar lanturile atarna, asimetric, atat inaintea, cat si in spatele cubului. Modelul are o tenta rock, fiind modern si tineresc. Poate fi aplicat pe unghia naturala sau pe cea construita, pe fond de orice culoare, in functie de preferinta fiecarei purtatoare. Ideala este crearea unui contrast, care sa puna in valoare toate aceste elemente interesante.

foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...