TUNSORI & COAFURI

CUM SĂ TE TUNZI ÎN 2015. TUNSORI PENTRU BĂRBAŢI

Tunsorile la modă pentru bărbaţi din ultimii ani se schimbă la fel de repede ca cele de la femei. După cum ştiţi deja, tunsorile pot fi împărțite în trei categorii – tunsori pentru părul scurt, tunsori pentru părul de lungime medie şi tunsori pentru părul lung.

În sezonul de primăvară-vară 2015, favorite sunt tunsorile scurte pentru bărbați. Astfel de tunsori, în ciuda tendințelor modei, sunt preferate de majoritatea bărbaţilor. Masculinitate şi efort minim pentru întreţinere- acestea sunt principalele criterii pentru care sunt atât de apreciate.

De multe ori, bărbaţii tratează cu prudență tunsorile pentru părul de lungime medie : textura părului nu permite tuturor o astfel de tunsoare, forma pare frivolă, iar, în plus, nu există suficient timp pentru îngrijirea părului de zi cu zi. Cu toate acestea, trebuie să notăm că există o mare diversitate în alegerea tunsorilor şi coafurilor pentru părul de lungime medie: stilul retro discret și clasic sunt cele mai apreciate însă.

Când vine vorba de părul lung, e altă discuţie. Majoritatea bărbaţilor rareori sunt de acord să lase părul să crească lung, din cauza prejudecăților și stereotipurilor. În acest sezon se acordă o prioritate specială pentru tunsorile scurte şi cele pentru păr de lungime medie.

Tunsoarea clasică, stilul business man de succes

1 TUNSOARE CLASICA Cum să te tunzi în 2015. Tunsori pentru bărbaţi, pentru păr scurt, mediu, lung Cum să te tunzi în 2015. Tunsori pentru bărbaţi, pentru păr scurt, mediu, lung 1 TUNSOARE CLASICA
Tunsoarea scurtă şi discretă, cu bretonul scurt pus pe o parte rămâne la modă. Costurile minime şi produsele de styling puţine pe care le necesită- asta e ceea ce un om de afaceri are nevoie.

Tunsoarea clasic-artistică- pentru bărbaţii care lucrează în domeniul artistic

2 CLASIC ARTISTIC Cum să te tunzi în 2015. Tunsori pentru bărbaţi, pentru păr scurt, mediu, lung Cum să te tunzi în 2015. Tunsori pentru bărbaţi, pentru păr scurt, mediu, lung 2 CLASIC ARTISTIC
Ca regulă, bărbaţii care au astfel de profesii au adesea acces la o varietate de activități, care aduc nevoia de a arăta diferit, dar în același timp nu prea extravagant. Părul scurt la spate și pe părțile laterale și bretonul ușor alungit, care poate fi aranjat în diferite moduri, în funcție de situație, e perfect pentru asta. Alege un breton uşor ciufulit, folosind produse de styling specifice.

S-ar putea să-ți placă și...