TUNSORI & COAFURI

CEA MAI NOUA TEHNICA DE VOPSIRE A PARULUI

Cea mai noua tehnica de vopsire a parului  necesita o bucata de plexiglas si dureaza o ora. Pare simplu, nu?

Va mai amintiti de ombre? Acum aceasta noua tehnica i-a luat locul! Se mai numeste si tehnica presarii cu mana si este una dintre cele mai uimitoare tehnici de colorare a parului aparuta in ultimul timp.

In ce consta aceasta metoda uimitoare?

Metoda a fost creata de o stilista celebra de la New York si iti da posibilitatea de a-ti transforma parul intr-o panza, pe care sa asezi mai multe culori deodata, ca intr-un pastel, fara prea mult efort.

Se ia o bucata de plexiglas si se aplica mai multe nuante, dupa preferinte. Ulterior, suvita este trecuta peste aceste culori amestecate in proportii diferite si, cu ajutorul unei pensule pentru vopsit, adica mai lata, se preseaza parul pe plexiglas, pentru a se imbiba in vopsea.

Intregul proces dureaza aproximativ o ora, dintre care 15 sau 20 de minute pentru aplicarea vopselei pe par, cu aceasta tehnica extravaganta, si alte 30 sau 40 de minute pentru ca vopseaua sa patrunda in firul de par, colorandu-l.

Desigur, in functie de lungimea parului, acest proces poate varia! Pentru o persoana cu parul lung sau foarte lung, totul poate dura pana la doua ore. Se spune ca merita efortul, asa ca timpul nu poate fi o problema, daca doriti sa afisati o podoaba capilara vopsita dupa ultimul trend in materie.

Observati ca nu aveti nevoie de folie. Locul acesteia a fost luat, neasteptat, de o bucata de plexiglas, cu care hair-stilista lucreaza asemenea unui pictor cu paleta sa de culori.

Faptul ca parul se imbiba in proportii diferite in culori de nuante diverse creeaza un efect fantastic.

Acesta este secretul noii tehnici! Vedeti, nu este prea greu si este si ultimul racnet in materie de vopsire a parului! Nu vreti sa incercati si voi? Daca da, sa ne trimiteti poze! Abia asteptam sa va vedem!

 

S-ar putea să-ți placă și...