„Cică ne petrecem vreo 4 ani din viață pe telefonul mobil, zic statisticile. Da’ oare calculează cineva cât din viață ne petrecem făcând un nou fel de mâncare copiilor sau bărbatului, cât timp petrecem spălând, ștergând și punând la loc vasele, facând curățenie, dând cu aspiratorul, cu mătura, cu cârpa de praf, câte ore în total punem și strângem masa, pornim mașina de spălat, călcăm și facem curățenie prin dulapuri, prin sertare…? Că tehnologia face progrese uluitoare simțim, suntem la Iphone 6 și la HD, da’ cine ne ia sacoșele din mână și ne izbăvește pe veci de călcat cămăși? Cine pune murături și taie zarzavatul pentru ciorbă?!

Ceva îmi spune că niște ani buni din viață suntem niște mașini de gătit, de făcut curat și de spălat vase și rufe. Și, între toate aceste activități de care nu vom scăpa prea ușor, trebuie să mai fim și gata ambalate și surâzătoare și … sexy pentru bărbatul din dotare. Emanciparea femeii n-a ajuns atât de departe încât să declare abolirea pârlirii găinii sau tăiatul cepei fără lacrimi. Femeia română e tot cu sacoșa în mână și va continua să-și petreacă ani din viață făcând curățenie, gătind bunătăți, călcând și… iubind. Oriunde ar trăi și orice alternative i s-ar oferi. Pentru că femeia română așa a fost crescută, așa știe să iubească și bărbatul ei, familia ei, sunt tot ceea ce are mai de preț. Numai de-ar primi înapoi, de la bărbatul așa de alintat, respectul și iubirea cuvenite…

Numai de i-ar da bărbatul ei șuvița după ureche și ar săruta-o pe gât, mulțumindu-i pentru cât de mămos are grijă de el… De acolo, de la gâtul ei cambrat, ar începe treaba lui, a barbatului care să-i zică „sarut-mâna pentru masă”, dar și să-i sărute palmele muncite și fruntea înțeleaptă.

La restaurant e simplu, plătim mâncarea pe care o consumăm cu bani, cash sau card. Acasă, mâncarea făcută de mâini care te iubesc, se plătește cu iubire, respect și …ajutor, măcar la spălat vasele. Și, har Domnului, în dormitor încă n-a pătruns tehnologia de ultimă oră, așa că mângâierea, sărutul, masajul unui spate obosit și chiar… plăcerea aceea… se prestează ca în vremurile străvechi, de la bărbat care poate… până la femeie care merită… Și invers, dacă a gătit el.

(Precizez doar că n-a reușit nimeni să scoată Moldova din mine și, când mă îndrăgostesc, prima poftă care-mi vine e… să-i calc cămașa bărbatului meu. A doua e să-i iau mințile cu ceva bun de mâncare și abia apoi… .), a comunicat Mihaela Rădulescu, într-un mesaj virtual.

1964774_1188261354522618_3332809164890026560_n

Mihaela Rădulescu a distribuit în spațiul virtual și o fotografie care o ilustrează dezbrăcată la bucătărie, în timp ce pregătește dejunul. „Precizez, pentru ăia mai șubrezi la minte, că această omleta i-a fost dedicată bărbatului meu, în bucătăria lui, când eram singuri acasă, fără copil. Și a fost un mic dejun… de 5 stele, ceea ce vă doresc și vouă, dacă veți reuși vreodată să renunțati la basmaua de pe creier”, spune aceasta, anticipând criticile pe care avea să le primească.

Foto: Anna Zora, Facebook

sursa: http://ea.md/mihaela-radulescu-cine-ne-ia-sacosele-din-mana-si-ne-izbaveste-pe-veci-de-calcat-camasi/