MODA

TRENDURI PE CARE ABIA ASTEPTAM SA LE PURTAM IN 2017

Daca acum ne incatusam creativitatea in haine groase, pe care le purtam cu placere, totusi, date fiind temperaturile foarte scazute, nu putem nega faptul ca abia asteptam sa purtam acele haine vaporoase, placute la atingere, cu modele feminine, diafane, in care sa ne simtim libere si usoare.

Desprinse din marile prezentari pentru urmatoarele sezoane, se remarca unele trenduri de-a dreptul fantastice!

 

Daca iubiti materialele florale, veti fi fericite sa aflati ca se poarta acest gen de materiale. Rochiile, lungi sau scurte, cu modele ce amintesc de natura, de farmecul acesteia, sunt la moda. Coloristic, puteti sa alegeti intre cele mai deschise, dar si sa mergeti catre nunatele de pamant, foarte calde si placute. La aceste haine se asorteaza posete cu aceleasi modele florale, pentru un aspect uniform si elegant.

Chiar daca vorbim de rochii de zi, se poarta cele cu multe incretituri si volane. Feminitatea este redefinita la un nivel modernist, cu modele inspirate din moda masculina, adica partea superioara tip camasa, dar cu o accentuare a tendintelor feministe, pentru poalele rochiilor. Adaosurile de materiale subtile, fine, cum ar fi dantela sau matasea, inserate printre stofa sau chino, este un alt aspect definitoriu al modei anului 2017.

Paietele trec din zona de seara catre cea de zi, intr-un fel neasteptat. Rochiile pe care le veti regasi amintesc de tricouri, ca design, adica modele simpliste, de zi, versatile, foarte comode la purtare. Se poarta cele mai mari tipuri de paiete, aplicate pe orice: tricou, rochie, satin, dantela. Aceasta libertate de a purta paietele lasa loc creativitatii si originalitatii fiecareia dintre femei.

In 2017 nici tricoul simplu nu mai este ceea ce a fost. De la cele albe pana la cele colorate, se poarta imprimeurile cu mesaje, de preferinta feministe. Hainele devin si un mijloc modern, original, de comunicare. Surprinzator, acest trend este imbratisat si de casa Dior, renumita pentru stilul semiclasic si elegant.

Inima este modelul central al hainelor in 2017. Pe maneca, piept sau spate, inima devine un lait motiv, lejer si tineresc. Casa Proenza este una dintre promotoarele stilului cu inimi. Dimensiunea acestei forme difera de locul unde este amplasata. Mai mult de atat, puteti combina diversele dimesniuni si sa le inserati in hainele voastre.

Foto: google search/editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...