MODA

PANTOFII DE INSPIRATIE MASCULINA-UN NOU TREND IN MODA FEMININA 2017

Dintotdeauna moda feminina si cea masculina s-au intersectat, de regula, in cele mai placute si utile moduri posibile. Fie barbatii au preluat cateva detalii prezente in hainele si chiar accesoriile partenerelor, dar parca mai mult au imprumutat femeile, de la pantaloni, palariile tipic masculine, anumite modele de sacouri, dar si pantofi.

In sezonul urmator, cele mai masculine elemente imprumutate de femei sunt pantofii. Nu foarte indepartati de designul masculin, chiar deloc, in unele cazuri, am putea spune, acestia se remarca atat prin confort deosebit, cat si prin eleganta si rafinament.

Se poarta pantofi plati, relativ simpli, cu cateva detalii care reusesc sa faca diferenta intre aceste modele care nu ar parea ca pot oferi ceva in plus.

PANTOFII DE INSPIRATIE MASCULINA-UN NOU TREND IN MODA FEMININA 2017

De exemplu, se poarta pantofii multicolori. Combinatiile neasteptate de culori, dar si de materiale diferite ca textura, fac dintr-o pereche oarecare, ceva special. Nu va asteptati la culori neutre sau pale, pentru ca pe piata marile colectii au lansat moda combinatiilor de culori stridente, fie toate, fie macar una, care sa aduca ceva absolut nemaintalnit.

Prezenta sireturilor nu poate fi trecuta cu vederea nici ea, aici coloristica fiind iarasi pe primul loc.

PANTOFII DE INSPIRATIE MASCULINA-UN NOU TREND IN MODA FEMININA 2017

Pentru o oarecare nota de feminitate, se remarca pantofii cu strasuri . In culori uni sau multicolori, acestia stralucesc la propriu si perechea devine imediat una cu speciala, adecvata unei femei moderne, deloc de trecut cu vederea. Daca luam in calcul aceasta eleganta, combinata cu versatilitatea si confortul, acesti pantofi sunt chiar un must have al sezonului primavaratic.

PANTOFII DE INSPIRATIE MASCULINA-UN NOU TREND IN MODA FEMININA 2017

Pantofii de lac incanta femeile, pentru ca sunt foarte sic, foarte eleganti, putand inviora imediat orice tinuta. Incaltamintea de lac a fost dintotdeauna foarte apreciata, pentru ca arata ca scoasa abia din cutie. Impresia puternica de supereleganta ii recomanda femeilor ce doresc sa aiba un aspect ingrijit.

PANTOFII DE INSPIRATIE MASCULINA-UN NOU TREND IN MODA FEMININA 2017

Culorile metalice si-au pus amprenta si asupra acestui gen de pantofi. Astfel, cei in culori metalice, precum: auriu, argintiu, chiar verde sau gri sunt printre cei mai apreciati. Spre deosebire de cei in culori si nuante obisnuite, relativ comuni, mai des intalniti, acestia sunt destinati persoanelor mai moderne, care vor sa iasa si mai mult in evidenta si carora le place sa se joace cu moda.

PANTOFII DE INSPIRATIE MASCULINA-UN NOU TREND IN MODA FEMININA 2017

Dar daca nu va temeti sa imbratisati un asa trend puternic, puteti alege pantofii clasici barbatesti, fara niciun alt detaliu feminin sau care sa le mai indulceasca aspectul androgin, in unele cazuri, poate doar culoarea, care poate fi ceva mai vie: galben, rosu, verde, nu numai clasicul si simplul, dar mereu la moda, negru.

Orice model ati alege dintre cele enumerate, un lucru este lesne de inteles: va veti simti foarte bine, picioarele voastre se vor simti eliberate, mai ales daca trebuie sa mergeti mai mult pe jos sau sa stati in picioare mai mult timp de-a lungul zilei. In plus, veti fi in trend!

foto: pinterest/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...