MODA

Moda strazii pentru sezonul de toamna 2015

Mi-am propus ca in aceasta saptamana sa fac cateva plimbari aiurea prin oras si sa observ stilurile vestimentare preferate de doamne si domnisoare in aceasta toamna. In acest sezon vorbim despre tinute stratificate, contraste de culoare si combinatii functionale casual cu elemente formale.

Am vazut cape, poncho, cardigane, tricotaje frumoase, îmbracaminte exterioara eleganta si moderna, dungi, atingeri sportive. Din tinutele pe care le remarcam pe strada putem concluziona ca brandurile de moda au  reușit sa le ofere  clientelor imbracaminte  confortabila si eleganta ce le poate salva in zilele reci. Recunosc ca mi-a placut ce am vazut.

Azi, imi propun sa iti ofer  idei de stil care ti se vor potrivi indiferent de forma corpului si inaltime. Sunt destul de sigura ca vei putea crea un aspect magulitor alegand una dintre aceste haine. Dupa cum stii, tendintele sunt afisate pe podiumuri si apoi moda strazii le preia.

Moda strazii are o putere mult mai mare in a alege ce se poarta si ce nu, decat orice podium international pe care se defileaza. Asadar, moda strazii este un indicator care ne poate arata cu precizie ce se poarta si ce nu.

Cum mi-ar placea sa te vad imbracata pe strada?

Asa!                                                                               Dar si asa!

moda strazii 2 tinute moda strazii

Ti-ar veni bine un cardigan crem cu aplicatii din paiete pe umeri, pe care il porti cu un top alb si blugi rupti cu manseta. Dar ti-ar veni bine si un sacou albastru pastel cu skinny de culoare albastru inchis. Completeaza-ti aspectul prin adaugarea unor pantofi pumps luciosi roz pal.

moda strayii3 moda strazii 4

sursa: http://www.ofertefashion.com/lifestyle/moda-strazii-pentru-sezonul-de-toamna-2015.html

S-ar putea să-ți placă și...