MODA

Dorin Negrău Primăvară/Vară 2016 – Un show eclectic şi feminin

În cadrul Săptămânii Modei la New York, Dorin Negrău a pus în scenă un show cu aer romantic şi feminin, în care a poziţionat în prim-plan portul tradiţional românesc, căruia i-a oferit o notă de modernitate.

Defilarea a fost deschisă de o suită de look-uri diafane – rochii delicate din mătase, cu accente ultra-feminine, precum volanele sau jabourile, toate în tonuri stinse, pudrate, urmate de o serie de outfit-uri ce îmbină într-o manieră inedită inspiraţia provenită din portul popular, cu un vibe de modernitate.

Propunerile designerului pentru viitorul sezon cald se învârt în jurul siluetelor vaporoase, împodobite cu broderii manuale şi pliseuri minuţios realizate. Farmecul  şi  seducţia florilor  de  trandafir este un laitmotiv al colecţiei, acest detaliu regăsindu-se în cadrul multor dintre look-uri.

Prin colecţia sa, Dorin Negrău aduce un  omagiu Reginei Maria a României, unul  dintre  primii  promotori  la  nivel  internaţional  al  bluzei tradiţionale româneşti.

Descoperă în galeria foto mai multe look-uri din show-ul Dorin Negrău Primăvară/Vară 2016, direct de pe podiumul New York Fashion Week:

Foto Pixel Formula

S-ar putea să-ți placă și...