MODA

ABAYA 2016- NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA

NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA4
sursa foto: http://arabia.style.com/

Dolce & Gabbana arunca pe podiumuri o noua colectie de inspiratie araba, Abaya. Femeile iubitoare de moda ar trebui sa vada in aceasta o noua viziune asupra felului in care sunt vazute femeile sau ar trebui sa vada cum o casa celebra a gasit o modalitate interesanta de a face bani?

NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA16
sursa foto: http://arabia.style.com/

In orice caz, colectia este socant de surprinzatoare, daca am putea formula astfel… Intr-o epoca moderna, in care femeile lumii occidentale umbla cat mai dezinvolt imbracate, noua colectie supune atentiei tinute in care reprezentantele sexului frumos au de ales intre haine extrem de frumoase, dar care le acopera tot corpul, inclusiv capul si, implicit, parul.

Ce ar trebui sa retinem din aceasta colectie? Pentru femeile occidentale, este un subiect de discutie foarte interesant si captivant, o data pentru ca Orientul mereu a fascinat Occidentul (si invers!), si a doua oara pentru ca nu e asa de usor sa te hotarasti daca sa imbratisezi sau nu acest stil.

NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA10
sursa foto: http://arabia.style.com/

Ce ar fi de ales din frumoasa colectie?

# Normal ca nu mai vorbim de calitatea care, fiind vorba de celebra casa de moda, este de la sine inteles. Asadar, acesta este primul si poate cel mai important aspect de retinut in legatura cu colectia.

NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA8
sursa foto: http://arabia.style.com/

# Hainele prezentate in cadrul colectiei Abaya sunt foarte atragatoare, in culori elegante. Retinem negrul, in cea mai mare proportie, , albul, subtile pete de verde, galben, rosu. Este prezent bejul , dar si griul, ambele neutre, foarte sic.

#Modelele sunt foarte serioase, ceea ce este si logic, daca ne gandim la sursa de inspiratie. Pot fi purtate in contexte dintre cele mai variate si mai sofisticate. Lungimea este cea care recomanda aceste tinute oricarei varste, fara nicio deosebire. Poate dimensiunile, adica masurile, ar fi cele care ar putea pune probleme, daca ne raportam la silueta.

NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA6
sursa foto: http://arabia.style.com/

Care ar fi punctele slabe ale colectiei?

# Hainele prezentate nu se preteaza mentalitatii occidentale, in ciuda frumusetii lor exceptionale. Daca femeile europene sau americane s-ar mai impaca, totusi, cu gradul de acoperire, nu s-ar putea obisnui cu baticul de pe cap.

NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA
sursa foto: http://arabia.style.com/

Moda a mai avut contacte cu baticul, dar intr-un mod rebel, sic, tineresc, care facea ca femeia sa para si mai atragatoare, mai moderna. Felul in care baticul este integrat in colectia Dolce & Gabbana nu poate fi decat pe placul femeilor arabe, care sunt obisnuite sa il poarte.

# Eleganta extrema poate fi o alta problema. Ca sa porti asemenea haine, trebuie ca respectiva femeie sa aiba si restul elementelor din tinuta pe masura. Totusi, aceasta nu este o problema, daca vrei cu adevarat sa fii la moda.

NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA13
sursa foto: http://arabia.style.com/

#Culorile prea fade pot reprezenta o problema pentru cele care iubesc nuantele vii, calde. Prea mult negru, prea multa neutralitate pentru cineva care are curaj sa poarte unele dintre cele mai indraznete culori.

Una peste alta, insa, colectia Dolce & Gabbana, Abaya, de inspiratie araba, va fi o adevarata incantare pentru femeile din lumea din care colectia a imprumutat liniile esentiale, pastrandu-si pozitia de lider in moda.

sursa foto: http://arabia.style.com/
sursa foto: http://arabia.style.com/
NOUA COLECTIE DOLCE &GABBANA DE INSPIRATIE ARABA11
sursa foto: http://arabia.style.com/

S-ar putea să-ți placă și...