MACHIAJ

ALBASTRUL-CULOAREA DOMINANTA IN MACHIAJ PENTRU PRIMAVARA 2016

Prezentarile de moda de la New York destinate primaverii 2016 au reliefat o lume a extremelor, de la machiaj opulent, pana la lipsa totala a acestuia, ca trenduri marcante ale sezonului.

Dintre toate, una dintre culori s-a remarcat si a dominat podiumurile, devenind un trend al primaverii 2016, care, cu siguranta, va fi apreciat si adoptat de cele mai multe dintre iubitoarele modei din intreaga lume. Este vorba de albastru, in diferite nuante si modalitati de aplicare.

Specialistii in machiaj de la Hugo Boss au devenit niste mici Picasso si s-au jucat cu nuantele cerului, asemenea marelui pictor in perioada sa albastra.

Dar nu numai in cadrul prezentarilor celebrei case Hugo Boss putem gasi ochii conturati cu diverse nuante de albastru, dar si in cele ale lui Phillip Lim, Bibhu Mohapatra, sau Marc Jacobs, in acest ultim caz pleoapele fiind acoperite de o nuanta de cobalt, pentru un efect mai profund.

ALBASTRUL-CULOAREA DOMINANTA IN MACHIAJ PENTRU PRIMAVARA 2016_b

La colectia Marc Jacob, veti fi surprinse sa observati ca albastrul este dispus intr-o pozitie neobisnuita, diferita de cea clasica, adica se va regasi de la coltul ochilor catre jumatate, fara a merge mai departe, catre celalalt colt, exterior.

La Phillip Lim exista doua linii: una superioara, alta inferioara, dar pe directii diferite, in diagonala. De asemenea, nuanta atat de invioratoare, a cerului senin intr-o zi calduta de primavara, este aplicata si pe gene, adaugandu-se astfel un plus de mister si de feminitate.

ALBASTRUL-CULOAREA DOMINANTA IN MACHIAJ PENTRU PRIMAVARA 2016_c

De formula clasica se apropie cu succes makeup artistii de la Bibhu Mohapatra, care contureaza ochii complet, atat pe pleoapa, cat si la coltul intern, adaugand o codita, care alungeste forma ochiului si ii confera un farmec aparte.

Veti observa aceeasi nuanta deschisa si la Monique Lhuillier, aplicata pe pleoapa, cu o codita mai groasa, care adauga volum genelor si consistenta privirii.

Machiajul modelelor din colectia faimoasei Diane von Furstenberg aminteste cumva de anii 80, dar intr-un fel atat de placut, incat pare absolut nou, absolut inovator, asa incat nu se poate sa nu va placa si aceasta modalitate de a va machia.

Ochii sunt invaluiti de un albastru metalic, ceva mai inchis decat la ceilalti creatori de moda. Nu numai ca privirea nu este intunecata de acest aflux de culoare, dar este si mai mult subliniata, transformand-o intr-un punct cheie al tinutei intregi.

Prin urmare, albastrul este una dintre culorile cele mai in trend pentru primavara 2016, asa ca nu trebuie sa uitati de el!

sursa foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...