LIFESTYLE

7 lucruri interesante despre nunta Printului Harry si a lui Meghan

Nunta lui Harry cu celebra lui mireasa, Meghan, din 19 mai 2018, se remarca printr-o serie de aspecte unice.

Dincolo de aspectul de basm, specific oricarei nunti regale, aceasta a fost cu totul si cu totul unica.

E cunoscut faptul ca printul Harry a fost dintotdeauna mai rebel și mai nonconformist, insa imaginile televizate in intreaga lume au dezvaluit o fata nevazuta a celor doi.

Nunta a socat in mod placut prin cateva detalii usor de remarcat.

Pe primul loc se situează naturaletea miresei. In vreme ce multi se asteptau sa vada o mireasa plina de fite hollywoodiene,  Meghan a stralucit prin simplitate si eleganta desavarsita.

Rochia alba poate simboliza dorinta miresei de a incepe alaturi de Harry o noua si adevarata viata. Chiar daca a mai fost casatorita, pentru ea alegerea albului este clar o promisiune pentru eternitate.

Machiajul miresei este, de asemenea, fantastic. De simplu!  Ea a dovedit tuturor femeilor, care, uneori, tind sa nu  aiba incredere in ele, ca pot arata perfect si fara prea mult ajutor cosmetic. Nudurile au fost prezente de la fondul de ten pana la nuanta unghiilor.

Un al treilea aspect inedit este sensibilitatea mirelui. Acesta a lacrimat de-a lungul festivitatii, discret, dar destul de vizibil pentru toti cei care au urmarit ceremonia. Mai rar un asa mire regal! Insa vorbim de baiatul cel mic al sensibilei sale mame, Lady Di.

Se pare ca la nicio alta nunta regala nu a existat o asa declaratie de independenta feminina cum a fost la aceasta. E drept ca mireasa nu l-a avut alaturi pe tatăl ei, dar si asa tot ar fi gasit ea o modalitate de a-si exprima ideile feministe.

Un al cincilea detaliu este reprezentat de asemanarea dintre nuanta tinutei reginei si cea a mamei miresei. Nu putem crede ca regina nu a fost informata in legatura cu nuanta aleasa de ,, soacra mica”, sau mai degraba invers, prin urmare se pare ca Regina a intentionat  sa isi arate sustinerea pentru alegerea facuta de indragitul ei nepot.

Nunta anului este originala  si in ceea ce priveste multiculturalitatea. O combinatie de rase si traditii care, parca, a anulat in sens bun perioadele de sclavagism care se intalnesc in istoria Regatului Unit. Se vehiculeaza ideea ca Regina Charlotte, sotia regelui George al III-lea ar fi avut origini africane.

Un alt aspect interesant este simplitatea absolută a rochiei miresei. Am vorbit despre albul ei, dar nu și despre modelul atat de relaxat. Este probabil modelul care se va vedea la multe nunti macar un an de acum inainte si pe buna dreptate. Este o rochie atat de simpla, incat pare incredibil ca o printesa a putut sa o aleaga. Este o altă declaratie a lui Meghan, care parca spune tuturor ca tot ce a vrut e Harry si atat, ca nu este interesata de avere, de rang sau de nimic altceva de acest gen. Si este si mai uimitor cum a putut straluci intr-o tinuta asa de simpla.

Cei doi miri au parut rupti de norme si reguli. Toată nunta a fost, așa cum si trebuia sa fie, a lor si doar a lor, si numai faptul ca sunt celebri si nu au cum sa se rupa de acest statut de celebritati, a facut ca publicul sa participe activ.

Toata lumea a vazut doi miri indragostiti, doi tineri dornici sa inceapa o nou viata impreuna, dincolo de orice formalitate.

 

S-ar putea să-ți placă și...