HOROSCOP

VARSATOR- 2016, ANUL EXPLORARILOR

google search
google search

Legati-va centurile de siguranta, Varsatori! Anul 2016 este anul explorarilor sentimentale. Pana pe 9 septembrie, Jupiter calatoreste in casa a opta, dandu-v ade furca in ceea ce priveste seductia. Varsatorii vor fi interesanti de tot ce pare a fi legat de relatiile de cuplu, de la teorie la practica, devenind foarte priceputi in diferite domenii ale iubirii.

Pe de alta parte, casa a opta este a secretelor, asa ca, indiferent de ceea ce invatati si apoi aplicati, ceea ce se intampla in intimitate, ramane acolo. Fermecatorul Venus duceVarsatorul de doua ori in zona aceasta a vibratiilor de iubire, anume din 18 februarie pana in 13 martie si din nou in decembrie, din 8 pana pe 31.

Varsatorii care au o relatie pot trece la o noua etapa: cumpararea unei locuinte comune, o casatorie, o logodna, un angajament care ii implica pe cei doi parteneri deopotriva, menit sa le intareasca relatia cat mai mult.

varsator 4Daca  nu vor lasa deoparte resentimentele, secretele, asteparile neimplinite, pot duce la probleme in relatiile de cuplu.

In relatiile de serviciu, Varsatorii vor fi potenti, cu initiativa, asa incat investitorii, partenerii de afaceri sau colegii va vor dori in echipa lor. Insa acestia trebuie sa stie ca Varsatorii au nevoie de o oarecare independenta, chiar daca lucreaza in echipa.

Pe 9 septembrie, Jupiter se muta in Balanta, iar situarea in a noua casa va aduce o minte mai libera, mia dezinvolta. O minte boemiana, am putea spune. Actiunile vor fi pe masura, mai libertine, mai pline de aventura, de suspans. Nu va ganditi, insa, la sporturi extreme sau la calatorii in jungla! Aventura inseamna orice atitudine neasteptata, noi preocupari, noi activitati, la care nici Varsatorii insisi nu s-au asteptat!

Cariera va fi in centrul atentiei acestor nativi, in 2016, mai ales in perioada ianuarie- august. Vor face aproape orice pentru a-si atinge scopurile, dar nu trebuie sa exegereze. Nu vor putea face totul odata, oricat s-ar stradui, asa ca trebuie sa aiba rabdare, sa o ia rand pe rand.

pinterest
pinterest

Unul dintre secretele succesului in cariera Varsatorilor va fi gasirea colaboratorilor potriviti, totul sub influenta lui Saturn in casa a XI-a, a lucrului in echipa.

Relatiile sociale sunt foarte atent pastrate, intretinute, si vazute atat ca sursa de relaxare, cat si cale de propagare a afacerilor.

S-ar putea să-ți placă și...