duminică , 19 ianuarie 2020
TAUR- 2016 AN ROMANTIC
pinterest

TAUR- 2016 AN ROMANTIC

Anul 2016 va aduce Taurii in atentia lui Cupidon, iar rezultatele vor fi epice. Pana pe 9 septembrie, maretul Jupiter se va afla in casa iubirii, deschizandu-va inima catre iubire, chiar catre dorinta de a avea un copil, in cazul in care inca nu au sau isi mai doresc.

Romantismul nu este insa gratuit, pentru ca situarea lui Saturn in Sagetator va cere stabilizarea tuturor relatiilor. Este foarte posbil sa se auda clopote de nunta pentru Tauri, asa ca pregatiti-va cum trebuie.

De asemenea, este un an bun finaciar. Ideile voastre isi pot gasi investitori mai repede decat ati crede. Sau veti gasi surse proprii pentru a va pune la punct afacerile. Intre 29 aprilie si 23 mai Mercur va fi retrograd si marile ,,mutari’’ financiare vor fi in prim plan.

2016 va va aduce recunoastere si idei mari. Va puteti afirma ca lider, castigand increderea celorlalti. Ca sa aratati si mai bine in ochii tuturor, inviorati-va garderoba. Purtati culori mai vii, mai calde.

In septembrie, Jupiter se afla in casa a sasea a muncii si a sanatatii.Luna noua va cadea pe 6 mai, fiind o zi buna pentru fixarea unui tel personal, care este posibil sa vi se implineasca in jurul datei de 14 noiembrie.