HOROSCOP

SCORPIONUL -2016, UN AN ALTFEL

Dupa 3 ani intensi, lucrurile se asaza, in sfasit, si pentru Scorpioni. Cum din 17 septembrie 2015, Saturn ramane in urma, influentele sale incep sa paleasca. Nativii vor avea parte de stabilitate.

Marte face o vizita bianuala in Scorpion in 2016, stationand mai mult decat de obicei. Din 3 ianuarie pana la 5 mrtie, apoi din nou din 29 mai pana pe 3 august, incitanta planeta va trece prin semnul Scorpionului, favorizand implinirea viselor acestor nativi. Puneti-va in plan ideile mari, la care ati gandit mereu, si nu va temeti sa faceti greseli. Face parte din proces!

Atentia Scorpionilor va fi indreptata in 2016 catre munca si bani. Banii ca urmare a muncii, desigur!  Vor dori si o cariera de care sa se bucure sau cu care sa se mandreasca. Pentru aceasta, vor intreprinde toate eforturile, fie ca inseamna noi cursuri, seminarii etc. Tinta va fi un job mai bine situat si mai bine platit.

Poate ca va pricepeti sau sunteti destul de calificati dar nu aveti relatiile! Cu jovialul Jupiter in casa a unsprezecea, pana in septembrie, este perioada in care va veti face noi relatii, noi conexiuni, care va vor ajuta sa va aliniati asteptarile.

Scorpionii vor socializa strategic, vor actiona mai cu cap, vor apela la prietenul unui prieten si asa mai departe si se va rezolva.

Viata amoroasa va fi…epica! Aceasta pentru ca Marte aluneca prin Scorpion pana in august, dandu-le nativilor acel ,,vino-ncoace’’. Independenta este pe placul Scorpionilor, dar se vor arunca si in relatii mai mult sau mai putin trecatoare.

Cele doua eclipse din casa romantismului, din 9 martie si 16 septembrie, pot aduce o evolutie in viata sentimentala, inclusiv o logodna sau o sarcina.

Totul se mai domoleste in viata Scorpionilor incepand cu 9 septembrie, cand Jupiter pluteste in casa Balantei, unde va ramane un an, favorizand satisfacerea asteptarilor personale.

S-ar putea să-ți placă și...