duminică , 19 ianuarie 2020
SAGETATOR-2016, SUCCES SI ELEGANTA
google search

SAGETATOR-2016, SUCCES SI ELEGANTA

Sagetatorii vor fi marcati in 2016 de prezenta lui Jupiter, care isi va pune amprenta pe cariera acestor nativi, pana pe 9 septembrie. Isi vor petrece mult timp in compania colaboratorilor de afaceri, partenerilor, colegilor cu care vor incerca sa dezvolta e noi idei, noi oportunitati.

Garderoba Sagetatorilor se va innoi, marcata si ea de aceasta preocupare pentru afaceri si job. Eleganta si preferinta pentru hainele sofisticate vor face trecerea catre o noua modalitate de a se imbraca, inclusiv in viata de zi cu zi.

Cele doua Luni pline in Sagetator, in 19 mai si 20 iunie, marcheaza o autodefinire mai puternica decat oricand.

Saturn este pentru cel de-al doilea an din cei trei de prezenta in Sagetator, facandu-i pe nativi sa paseasaca intr-o noua etapa a carierei, poate chiar catre o avansare. Vor munci mai mult decat in alti ani si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Aceste aspecte vor fi mai evidente in preajma vizitei lui Marte, 5 martie-29 mai, si apoi in perioada3 august-27 septembrie.

Prezenta lui Marte in Sagetator aduce, de asemenea, o atractie speciala. Nativii vor fi mult mai atragatori in ochii celorlalti, adica. Marte va pluti si in casa fanteziei si a iluziilor, din ianuarie pana in martie si vara timpuriu.

In privinta relatiilor de cuplu, sagetatorii trebuie sa aiba grija ce aleg. Persoanele pe care le considera perechea lor trebuie selectate si verificate inainte de a le acorda acest statut.

De asemenea, cei care au deja o relatie stabila, trebuie sa se ingrijeasca de aceasta, sa nu isi permita divagatii, pentru ca nu e deloc bine sa se joace cu focul.

Profesional, mutarea lui Jupiter in casa colaborarii pentru un an, incepand cu 9 septembrie, favorizeaza lucrul in echipa. Ideile voastre pot prinde viata, inclusiv sa va aduca noi venituri.