duminică , 19 ianuarie 2020
RAC 2016-ANUL SOCIALIZARII
sursa foto: GOOGLE search

RAC 2016-ANUL SOCIALIZARII

google search

google search

Racii au un an 2016 plin de contacte, vor socializa foarte mult, datorita faptului ca Jupiter se va afla in zona socializarii aproape tot anul curent. Vor comunica foarte bine cu toti cei din jurul lor, rude, prieteni sau colegi de la serviciu, remarcandu-se printre acestia.

Pentru Raci, numarul magic este 2. Uniti-va eforturile cu oricine credeti ca va puteti grupa, pentru ca activitatea voastra va avea succes. Ideile voastre vor prinde contur in echipa.

Cand vine vorba de distractie, nu trebuie sa calatoriti prea departe sau sa cheltuiti prea mult ca sa va distrati bine. Este de ajuns sa va inconjurati de oameni dragi si va veti simti minunat!

Cum Jupiter sa va muta in zona casei incepand cu 9 septembrie , Racii care nu sunt multumiti de casa in care locuiesc, vor fi tentati sa isi gaseasca o noua locatie. La fel si cei care inca nu au o locuinta proprie. Acestia din urma se vor stabili, vor incerca sa isi gaseasca un loc al lor, pe care sa il numeasca ,,acasa’’.

In privinta carierei, racii trebuie sa munceasca mult, iar rezultatele, desi pe masura muncii, nu vor aprea chiar imediat. De aceea, Racii trebuie sa aiba rabdare, intrucat Saturn aduce satisfactii in cariera, sigure, dra esalonate.

Trebuie sa invete sa aiba rabdare, sa astepte sa le vina randul pe scara profesionala.

De asemenea, trebuie sa acorde atentie sanatatii, sa faca miscare, sa manance mult mai sanatos, mai ,,curat’’, sa lase deoparte excesele de orice fel.

Viata sentimentala va fi plina de pasiune, va fi vesela si plina de suprize placute. Sosirea lui Marte si ,,izgonirea’’ Scorpionului din casa a cincea a romantismului intre ianuarie si 3 august este cea care ghideaza evolutia sentimentala.

rac

google search

Racii care au deja o relatie stabila se vor axa mai mult pe vacante, pe momente mai lungi, mai frumoase, petrecute impreuna. Stresantul Marte pune presiune pe comportamentul relatiilor,  aducand chiar o nunta sau un copil in viata Racilor.

Cei care deja au o familie si copii trebuie sa se aplece mai mult asupra acestora, sa le acorde mai multa atentie, sa petreaca mai mult timp cu ei, aratandu-le afectiune si fiind atent la nevoile acestora mai mult decat inainte.

Luna Noua intra in zodia Rac incepand cu 4 iulie si va aduce putina tensiune, Racii simtind nevoia de independenta, pana la inceputul lui ianuarie 2017, dar isi vor tempera orice excese, pentru ca isi vor da seama ca nicaieri nu le e mai bine decat in familie.