HOROSCOP

PREDICTII PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2016

Luna octombrie pare, conform predictiilor renumitului Mihai Voropchievici, una foarte buna, pentru toate semnele zodiacale, cu mici deosebiri, care sunt, dealtfel, si normale.

predictii-pentru-luna-octombrie

Berbecul trebuie sa acorde o mai mare atentie adaptarii, pe toate planurile. Trebuie sa fie mai calm, mai dispus catre acceptare si colaborare. Trebuie sa aiba rabdare, sa nu forteze nota, pentru ca va obtine in curand cele dorite. Tot ce trebuie sa faca este sa fie cumpatat, o adevarata provocare pentru un Berbec, dar rezultatele vor merita acest efort.

Pentru Taur este o luna cu bani. Se anunta schimbari de casa sau de loc de munca. Poate nu neaparat schimbari majore, dar ceva legat de acestea. Poate o promovare, poate o renovare in locuinta, oricum ceva care le va fi pe plac acestor nativi.

Gemenii vor fi fericiti si ei trebuie sa invete sa accepte aceasta fericire. Ei sunt cu adevarat norocosi. Pentru a le fi, insa bine toata luna, ei trebuie sa isi consolideze pozitia, atat in familie, cat si la locul de munca. De asemenea, trebuie sa fie mai ,,terestri’’ si sa lase deoparte exegerarile.

Pentru Rac se anunta calatorii, plimbari scurte. Trebuie sa lase deoparte grijile, sa fie deschisi catre aceste calatorii care le sunt destinate. Dragostea pluteste in aer, iar grijile dispar. La inceputul lunii, mare tevatura in viata lor, dar apoi lucrurile se vor linisti.

Leul va fi mai misterios, mai controversat. Va fi mai inclinat catre Divinitate in aceasta perioada, iar aceasta il va proteja. Acest nativ va inregistra salturi calitattive in existenta sa, ceea ce nu va putea decat sa ii aduca fericire.

In viata Fecioarei vin lucrurile bune. Va primi noi sanse, va incepe o viata noua. Trebuie sa renunte la pesimism, pentru ca totul va fi foarte bine. Se anunta cateva incurcaturi la inceput de luna, dar totul se va aranja foarte bine pentru Fecioara.

Balanta va fi relaxata, grijile din ultiul timp se vor duce, mai ales ca va afla vesti bune despre sanatatea cuiva drag, caruia i-a dus grija in ultima perioada. Balanta trebuie sa inceapa o perioada de relaxare, de refacere emotionala. Se anunta cateva schimbari majore in viata sa in viitorul apropiat.

Scorpionul se va orienta si el catre relaxare, catre uitarea grijilor din ultima perioada. Cei dragi vor fi bine, iar Scorpionii pot lasa deoparte grijile si fricile. In octombrie au o perioada foarte buna, orice greseala comit, vor scapa, pentru ca Divinitatea ii favorizeaza pe acesti nativi.

La inceputul lunii, Sagetatorii pleaca la atac. Noi cuceriri, noi relatii se anunta pentru cei necasatoriti, in vreme ce aceaia care au deja un partener vor reaprinde flacara iubirii. Este o luna favorabila socializarii, care va fi la cote maxime. Nativii trebuie sa fie atenti, asa incat sa se aleaga cu beneficii de pe urma acestor relatii deschise si numeroase.

Capricornii au rezervate multe drumuri, de aceea trebuie sa aiba bagajele mereu pregatite, sa fie mereu gata de drum. Cei dragi ii vor rasfata, vor primi de la acestia multa atentie si multe cadouri.

Varsatorul trece prin cateva schimbari in viata sa si, din pacate, nu toate ii vor fi pe plac. Va trece printr-o perioada de incercari, de provocari. La inceputul lunii vor fi tentati s afaca orice pentru a iesi in evidenta, fapt pentru care vor face si cateva gafe total nefericite. Se recomanda multa prudenta. Pentru ei, se potriveste sfatul ,,Atentie la neatentie!’’

Dintre toate zodiile, Pestii sunt cei mai fericiti, cei care sunt favorizati din toate punctele de vedere. Ei cunosc o revigorare pe toate planurile. Fac noi achizitii, stau bine cu sanatatea, sunt rasfatati de toata lumea din jurul lor si primesc mici atentii care ii binedispun.

Sursa: emisiunea ,,Adevaruri ascunse’’cu Dana Grecu, Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici din 1 octombrie 2016 difuzata la Antena 1

Sursa foto: pagina de facebook Voropchievici Mihai & pinterest

 

S-ar putea să-ți placă și...