HOROSCOP

PESTI-2016, UN AN PROVOCATOR

In 2016, Pestii isi pot gasi jumatatea, dar nu numai in viata sentimentala, ci in orice domeniu: un partener de afaceri, o prietena apropiata, de incredere, cineva cu care sa impartasesca aceleasi pasiuni. Jupiter va  avea grija de acest aspect, intrucat va stationa in zodia voastra aproape tot anul. Aceste suflete pereche pot fi gasite oriunde, chiar si acolo unde te astepti mai putin, asa ca nu te grabi sa judeci dupa aparente potentialii candidati.

Fiti deschisi la minte, intrucat relatiile interculturale va pot aduce satisfactii si beneficii. Chiar si persoane la care nu va asteptati, catusi de putin,  va pot oferi surprize placute.

pinterest
pinterest

Daca deja suntetiimplicati intr-o relatie stabila, este momentul in care aceasta explodeaza. Noi angajamente, noi planuri in doi, sub influenta lui Jupiter in Balanta, in casa a opta, in 9 septembrie.

Cum va fi un an provocator, va trebuie si lenjerie pe masura. Jupiter face ca anul 2016 sa fie unul al calatoriilor, al vacantelior romantice.

In 2016, Pestii trebuie sa se concentreze pe telurile profesionale. Cu Saturn in zona carierei tot anul, vor reusi sa urce, dar usor si constant, nu brusc. Poate sa se iveasca o avansare, dar nu uitati ca in afaceri tot ce conteaza este cine pe cine cunoaste. Alaturati-va celor influenti, puternici, cu care puteti deveni si voi mari. Dar nu uitati sa va reactualizati garderoba, vocabularul, obiceiurile, ca sa va pliati pe tiparul acelora langa care stati.

pesti simbol zodie
pinterest

Ca sa va fie bine, nu dati vrabia din mana pe cea de pe gard. Nu renuntati la un job pana cand nu aveti altul sigur, mai banos si mai avantajos.

Ambitiosul Marte va va ghida tot anul si va va face sa fiti plini de entuziasm si de ganduri marete.

Investiti in voi insiva, pe orice plan, pentru ca toate sunt trecatoare, marirea si decaderea sunt la diferenta de un pas, nu mai mult, si, cand toate vor disparea, veti ramane cu ceea ce sunteti si ce puteti voi face.

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...