duminică , 19 ianuarie 2020
LEU-2016, ANUL MUNCII

LEU-2016, ANUL MUNCII

Anul 2016 este cel in care Leii vor fi mai temperati, vor lasa deoparte execesele. Saturn cel intelept se va vantura lejer prin casa a cincea a faimei si a romantismului. Leii nu vor dori sa epateze cu orice pret, ca pana acum, ci vor incerca sa iasa in evidenta mult mai subtil, printr-un comportament mai merituos.

Ce ar trebui sa faca Leii? Jupiter, care a calatorit prin zodia Leului mai bine de o jumatate de anul 2015, s-a domolit considerabil si va sta in zodia fecioarei trei sferturi de an, marcand casa muncii. Leii trebuie sa isi suflece manecile si sa se puna pe treaba, la cel mai serios mod. Numai prin munca asidua vor reusi Leii sa creeze ceva frumos si durabil. Chiar daca pare greu, aprecierea muncii voastre nu se va lasa asteptata si atunci va veti da seama ca eforturile voastre au meritat.

Mai mult, Jupiter ii poate rasplati pe Lei. Venituri mai mari vor sosi in toamna.

Saturn ii va indemna pe Lei sa se stabileasca, sa se aseze la casa lor. Aceasta poate insemna fie o casatorie, fie o noua locuinta, fie o mai buna convietuire in familie. Leii vor cauta locuinte mai spatioase, alaturi de partenerii lor, sperand ca este ceea ce le trebuie pentru viata de cuplu.Viata de cuplu va aduce bucurii, daca Leii vor sti sa isi faca viata de cuplu cat mai calda.

Femeile Leu vor fi predispuse la maternitate si fertilitate. Daca nu un copil, un animal de companie va aparea in viata lor.

Viata sociala ia avant in toamna, cand Jupiter intra in Balanta pentru un an, incepand cu 9 septembrie.

Ati uitat sa flirtati? Jupiter va va reinvata sa o faceti. Leii vor avea o viata sentimentala plina in vara 2016, datorita prezentei lui Venus in zodia Leu din  13 iulie pana la 6 august.

Aparitia Lunii Noi in august va aduce stralucire si Leii vor avea o perioada minunata! Stabiliti-va intentiile, fixati-va telurile, pentru ca este o perioada propice. Roadele acestora vor fi culese in 2017, insa.