HOROSCOP

HOROSCOPUL ANULUI 2017

Anul 2017 se anunta a fi unul foarte interesant. In primul rand, este un an al stabilitatii. Pasiunea va fi ridicata la nivel de arta. Oamenii vor sta bine cu sanatatea, iar in moda vor aparea noi curente, ceea ce va face ca femeile sa fie mai elegante si mai stilate.

Zodiile de foc, Berbec, Leu si Sagetator, se vor afla sub incidenta lui Saturn. Isi vor asuma riscuri calculate si nu vor incepe nimic nou, in niciun domeneiu, fara a tine seama de trecut. Se vor afla pe cai mari in acest an, adica vor avea succes, dar numai daca isi vor canaliza energiile pe ceea ce este important.

Dorinta lor de libertate este extraordinara. Au initiative interesante, nu vor tine seama de nimeni si de nimic, pentru ca asa sunt acesti nativi. Pentru ca cifra anului este 1, zodiile de foc vor avea un an puternic, exact asa, ca ei. Jupiter ii va ajuta pe Berbeci si Sagetatori sa finalizeze cu bine ceea ce incep sau au inceput in 2017. Trebuie sa fie atenti insa la reevaluari. Echilibrul in viata personala si profesionala trebuie sa ii caracterizeze, pentru a le fi bine.

Leul va gasi sprijin financiar, ceea ce va face ca viata sa sa fie mai usoara si mai frumoasa.

Pe scurt, zodiile de foc vor fi vedetele anului 2017.

Zodiile de pamant, Taur, Fecioara si Capricorn, se vor afla inca sub influenta anului trecut. Trebuie sa fie permanent in priza. Se misca lent, dar hotarat. Pentru a avea succes, trebuie sa fie consecventi ritmului lor, lent sau rapid, dar sa il pastreze. Ei vor ramane in parametri normali, fara suisuri sau coborasuri neasteptate. Spre deosebire de anul trecut, vor derula activitati diverse, nu merg pe aceeasi linie. Proiectele din 2017 vor fi solide si vor incepe sa se concretizeze.

Datorita influentei Lunei si a lui Venus, Taurii pun temelia unei relatii, ce se va concretiza in 2018. Nu este exclus, insa, ca relatia sa se oficializeze si in 2017. Partea anului cea mai benefica pentru Taur este prima jumatate a anului 2017, fie ca e ste vorba de casatorie, copii, profesie. Cei care au un partener deja, vor aseza relatia pe un alt nivel, superior, iar pentru aceia care inca nu si-au gasit jumatatea, sa aiba rabdare, sa nu se grabeasca, aruncandu-se intr-o relatie oarecare, numai de dragul de a avea pe cineva.

Pentru zodiile de aer, Gemeni, Balanta si Varsator, nu se anunta vreo dificultate pe plan sentimental. Iubirea va fi un punct forte al acestor nativi. In 2017, fiecare persoana din aceste zodii vor primi execat ceea ce le trebuie. Pasiunea este reinventata, asa ca sfera relatiilor este favorizata. Pot aparea situatii de adulter, de escapade, fara a fi prinsi. Daca nu sunt atenti, risca sa treaca prin despartiri si divorturi. Daca nu e vina lor, trebuie sa isi pastreze moralul ridicat, pentru ca vor exista si alte oportunitati.

Gemenii si Balantele se afla sub influenta lui Mercur si Venus, ceea ce va favoriza creativitatea artistica. Trebuie sa fie atenti la vorbe, la cuvinte dure. Se recomanda domolire si rabdare.

Varsatorii primesc asigurari pentru soliditatea proiectelor pe care si le-au propus.

Balantele se vor bucura de castiguri usoare, pana pe 10 octombrie. Nu inseamna bani fara munca, ci mai multi bani, pe o munca mai usoara. Trebuie sa provoace norocul si sa riste fara frica.

Racul, Scorpionul si Pestii, zodii de apa, vor avea trairi intense. Se vor bucura de ajutorul Divinitatii, care le va oferi sprijin in tot ceea ce fac. Faptele lor vor fi mai secretoase, vor actiona fara sa se consulte cu altii. Vor traversa incercari cu iz izoteric, adica vor evolua spiritual. Vor avea scurte episoade de previziuni, o intuitie de invidiat etc. Nu se vor transforma in ghicitoare sau vrajitoare, ci pur si simplu vor avea o alta deschidere catre acest plan.

Venus si Luna vor influenta pozitiv planul financiar si personal. Acesti nativi din zodiile de apa vor face anumite achizitii, isi vor cumpara ceva important: casa, masina etc. Cei care isi doresc copii, este posibil ca in 2017 sa devina parinti, in mod neasteptat, dar placut.

Nu trebuie sa uitam de firea lor cu toane. Si in 2017 vor fi la fel, asa ca familia si prietenii nu trebuie sa ia in seama micile lor indispozitii, pentru ca isi vor reveni si totul va fi normal.

foto: pinterest/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...