marți , 21 ianuarie 2020
GEMENI-2016 ANUL INSTINCTELOR CASNICE
pinterest

GEMENI-2016 ANUL INSTINCTELOR CASNICE

Anul 2016 este pentru Gemeni unul in care se vor dovedi preocupati de casa, de tot ceea ce este legat de aceasta. Vor simti nevoia sa isi gaseasca un loc numai al lor, in care sa se simta confortabil si siguri. Vor simti placerea sa isi achizitioneze diferite obiecte pentru propriul camin, din dorinta de a se simti acolo cat mai bine, cat mai relaxati si protejati. Aceata atitudine se datoreaza situarii lui Jupiter in casa a patra, a acaminului, pana la inceputul lunii septembrie (9 septembrie).

Vor incerca sa colaboreze cat mai bine cu toti membrii familiei, mai ales cu aceia cu care locuieste. Si cum Saturn se va afla in casa relatiilor timp de 2 ani de aici inainte, vor fi inclinati sa isi gaseasca un partener stabil, iar daca deja il au, se vor stradui sa isi consolideze relatia.

Ceea ce li s-a parut plictisitor in 2015, li se va pare aceva mai interesant in anul 2016, redescoperind noi pasiuni si interese.

Gemenii isi vor surprinde cunoscutii in 2016 cu logodne sau chiar casatorii surpriza, cu preocuparea pentru traditii, mai mult ca niciodata.

Jupiter se muta in casa romantismului dupa 9 septembrie si va ramane acolo timp de un an, ceea ce ii va face pe Gemeni sa aiba o viata amoroasa vesela, plina de pasiune, de calm, de intelegere. Viata de cuplu se va suda si poate aparea chiar si un copil sau pot alege sa adopte un animalut de companie.

In privinta carierei, Gemenii vor avea un an mai bun decat precedentul. Noi contracte,  noi idei, noi oportunitati de cariera, parteneriate profitabile, atat pentru ei, cat si pentru parteneri. In ceea ce ii priveste pe acestia din urma, cei mai buni vor fi femeile. Asa ca nu trebuie sa se fereasca sa intre in afaceri cu femei! Si toate acestea datorita lui Saturn!

Mai mult, Gemenii vor fi incantati sa lucreze in echipa, dra nu isi vor tolera coechipierii lenti. De aici pot exista cateva conflicte minore.

In privinta banilor trebuie sa fie mult mai atenti, din cauza lui Mercur, retrograd, de patru ori, ceea ce ii va forta pe Gemeni sa isi revizuiasca finantele tot de atatea ori. Aceste perioade problematice sunt: 5 – 25 ianuarie , 28 aprilie –  22 mai, 30 august- 22 septembrie, 19 decembrie- 8 ianuarie 2017. Trebuie sa stranga putin cureaua, ceea ce nu va fi prea rau pentru ei.

Poposirea Lunii in Gemeni in 4 iulie aduce posibilitatea unei noi atitudini, unei aventuri, nu neaparat sentimentale. Poate insemna o aventura profesionala, adica o atitudine neasteptata, o alta cale de a face afaceri si asa mai departe.

O viata activa sociala este ceea ce ii caracterizeaza pe Gemeni in 2016.

Dupa 13 decembrie incepe o perioada mult mai buna pentru Gemeni.