duminică , 19 ianuarie 2020
FECIOARA 2016-VIATA TRAITA DIN PLIN
google search

FECIOARA 2016-VIATA TRAITA DIN PLIN

Anul 2016 este pentru Fecioare unul al distractiei. Viata este traita din plin. Pentru prima oara in ultima decada, Jupiter, care trece prin aceasta zodie, le concentreaza pe Fecioare pe trairea puternica a fiecarui moment al vietii. Este un aspect ce dureaza pana pe 9 septembrie, schimband tendintele comportamentale ale Fecioarelor, care vor inclina catre risc si aventura, ceea ce nu le este specific. De aceea, Fecioarele trebuie sa se abtina de la actiuni iesite din comun. Comiterea unor greseli in aceasta perioada este de-a dreptul periculoasa.

Jupiter in semnul acestei zodii ii face mai volubili, ii determina sa fie mai comunicativi, sa dezvaluie secrete, ceea ce nu le este in fire. Vor cere mai mult iertare decat permisiune, lucru care nu e tocmai rau. Pentru cei care vor sa se faca mai transparenti pentru cei din jurul lor, acum este momentul propice.

google search

google search

In acesta perioada, Fecioarelor le va fi mai bine sa o ia pas cu pas, cu ajutorul unora dintre membrii familiei sau al prietenilor mai vechi. Pe 1 septembrie, eclipsa solara va fi momentul unui nou inceput. Mercur ca fi retrograd in aceasta zodie din 30 august pana la 22 septembrie.

Chestiuni domestice le vor solicita atentia in 2016, din moment ce Saturn este stabilit in zona casei sau familiei. Fecioarele pot prinde radacini, chiar pot cumpara o proprietate.  Uneori, acesti nativi se pot simti ingraditi de indatoririle familiale si de treburile casnice. Dar nu trebuie sa le ia prea in serios. Sa se comporte nomal.

In jurul datelor de 8 martie si 16 septembrie, Fecioarele singure pot avea parte de o aventura si depinde de acesti nativi daca se termina cu ceva serios sau nu.

Pentru Fecioarele care au deja o relatie, se anunta o perioada de despartiri si impacari. Indreptarea lui Jupiter catre Balanta anunta o perioada de stabilitate.

Financiar, se anunta o perioada mai buna catre finalul anului, ca rod al celor intreprinse in primele trei sferturi de an.