duminică , 19 ianuarie 2020
CAPRICORN- 2016, AN PRACTIC
google search

CAPRICORN- 2016, AN PRACTIC

Capricornii tind sa fie mai practici decat fantezisti, dar 2016 este total diferit. Cu Saturn parcat in casa a XII-a a fanteziei tot anul, veti fi predispusi la tot ce inseamna basm si poveste.

Chiar daca aveti in vedere niste afaceri, veti realiza ca, dincolo de munca, aveti o viata de trait. Va veti cauta satisfactia personala in arte, caritate si meditatie.

Calatoriile vor juca un rol esential in viata Capricornilor,  din moment ce Jupiter se va indrepta catre a noua casa pana pe 9 septembrie. Alte culturi, alte zone, va vor fascina si va vor retine atentia in 2016. Chiar daca nu veti reusi sa calatoriti peste tot unde va doriti, veti citi despre aceste zone, va veti interesa mai mult, cu alte cuvinte, unde nu puteti calatori fizic, veti calatori cu mintea.

Va puteti gasi chiar o iubire printre oamenii pe care ii veti cunoaste in aceste calatorii.

Pentru Capricornii care au dej ao relatie, se anunta calatorii in doi, noi exeperiente pentru ambii parteneri, care le va intari relatia si mai mult. Si relatiile la distanta vor avea o sansa.

Norocosul Jupiter va intra in zodia Balantei, in casa a X-a, a succesului, pentru un an, asa ca linia carierei Capricornilor se va afla intr-un trend ascendent.

Ideile de peste an vor inflori intr-un plan de afaceri de succes sau la serviciu va veti afla pe val, iesind in evidenta cu sarcini pe care le duceti la bun sfarsit ca nimeni altcineva. Cele doua Luni noi din acest an aduc o ascendenta spectaculoasa. Chiar daca nu veti fi avansati sau nu veti primi o marire de salariu, veti avea toata aprecierea sefilor si a colegilor, iar asa ceva nu este de refuzat, nu-i asa? Rezultatele muncii voastre vor fi culese odata cu luna plina din 19 iulie.