HOROSCOP

BERBEC-2016, ANUL STABILITATII SI AL CALATORIILOR

Anul 2016 este anul in care Berbecii vor invata sa fie rabdatori. Rezultatele asteptate vor veni numai in urma eforturilor sustinute. Chiar daca nu va fi unul dintre cei mai veseli ani din viata lor, va fi printre cei mai stabili. Iar stabilitatea nu este ceva de refuzat!

Pana in septembrie, norocosul Jupiter se va afla in casa a sasea, a muncii si a sanatatii. In plus, Saturn se va situa in zona calatoriilor, tot anul. Asa ca, pregatiti-va valizele, sa evadati din cotidian, cand va veti simti incarcati!

2016 este favorabil sanatatii si starii fizice foarte bune. Incepeti sa mancati mult mai sanatos si efectele se vor vedea aproape imediat!

Rezultatele vor fi la fel si in cazul muncii Berbecilor. Daca vreti sa va imbunatatiti cariera, nu va culcati pe-o ureche, nu inchideti usa imediat ce programul s-a incheiat!

Pe de alta parte, vacanta 2016 trebuie sa fie una pe masura si asa va fi. Calatorii pline de intelesuri, intoarcerea la natura, va vor ajuta sa va incarcati bateriile si sa rezistati si urmatoarea jumatate de an.

Daca  sunteti la varsta studiilor sau daca vreti sa vi le completati, 2016 este un an prielnic, dat fiind faptul ca Saturn va sta in casa educatiei pana in 2017.

Cat priveste partea sentimentala, ceva noutati se vor intampla din septembrie, odata cu mutarea lui Jupiter in Balanta si in zona relatiilor pentru un an.

Este foarte posibil sa va gasiti perechea, daca sunteti singure, puteti sa va logoditi sau chiar sa va casatoriti in 2016.

In martie este posibil sa dati curs unei aventuri, poate cu cineva de la distanta. Calatoriile din 2016 aduc noi cunostinte si noi relatii.

Pentru persoanele implicate in relatii stabile, serioase, anul 2016 este plin de pasiune. Va veti redescoperi partenerul si ii veti arata acestuia o noua fata, cu care il veti surprinde in mod placut, reaprinzand astfel flacara iubirii. Una dintre dorintele voastre s-ar putea implini in jurul datei de 15 octombrie, odata cu Luna plina in Berbec.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...