marți , 21 ianuarie 2020
BALANTA -2016-ANUL ECHILIBRULUI
google search

BALANTA -2016-ANUL ECHILIBRULUI

Balantele vor simti ca au avut parte de un mare bang. Jupiter trece prin Fecioara si aduce o perioada in care visele par a prinde viata. Este o buna perioada pana pe 9 septembrie. Este timpul pentru actiune, dar si pentru renuntari.

Timp de trei sferturi de an, Balantele trebuie sa actioneze dupa principiul renuntarii. Ca sa castige sau ca sa avanseze, Balantele trebuie sa stie cand si cum sa renunte.

Daca au vrut sa renunte la anumite vicii, acum este cel mai bun moment, apucandu-se in schimb de activitati sanatoase, pline de satisfactii.

De asemenea, este o perioada favorabila romantismului, Balantele deschizandu-si inima si fiind mai deschise la noi contacte.

Pacea si linistea vor pune stapanire pe Balante. Relaxarea este binevenita!

Pe 9 septembrie,  norocosul Jupiter intra in Balanta pentru un an,  pentru prima oara din 25 septembrie 2004, creand o schimbare dramatica in viata nativilor Balanta. Acestia pot reincepe cursuri abandonate, se pot muta cu locuinta sau cu serviciul, iar eclipsa de luna din 23 martie va actiona ca un catalizator. Stradaniile din ultimii vor da roadele mult asteptate.

Desi Balantele au mai multa nevoie de timp pentru propria persoana, nu se vor izola. Vor gasi echilibrul perfect intre singuratate si statul cu ceilalti, asa incat Balantele nu vor petrece prea mult timp departe de membrii familiei sau de prieteni.

Munca le va aduce satisfactii, noi contracte sau noi idei pe care le vor pune in practica vor fi benefice. Daca aveti dubii, cereti-le sfatul prietenilor, pentru ca veti descoperi ca va vor fi de mare ajutor.

In privinta banilor, acestia vor veni din suse sigure. Nu va asteptati la minini, castiguri la loterie sau alte cai usoare de a faca avere. Totul vine numai in urma muncii. Este vorba aici de influenta lui Marte, care se va perinda in prima jumatate a anului in semnul zodiacal al Balantei.

O munca pe care au considerat-o plictisitoare le va aduce bani pentru o buna perioada de timp.

Planeta guvernanta, Venus, calatoreste prin semnul zodiacal din 29 august pana pe 23 sepetembrie, ceea ce le va face pe Balante sa radieze carisma prin toti porii. Iubirea poate rasari si ea, dar candidactii trebuie alesi cu mare grija, intrucat Marte retrograd poate genera surprize.