duminică , 20 octombrie 2019

Tag Archives: alimente

6 TRUCURI PENTRU O DIETA DE SUCCES

Toata lumea il stie pe Chris Powell, cel care ii ajuta pe supraponderalii de cca 300 kg, sa slabeasca. Emisiunea lui se bucura de un imens succes in SUA si aproape toate ni l-am dori ca antrenor personal in lupta cu kilogramele nedorite.   Interesant este ca faimosul Chris are o nevasta pe masura. Desi a nascut patru copii, arata ... Citeste mai departe »

CEA MAI NOUA DIETA-DIETA CHAKRELOR

Exista 7 chakre, prin care circula energia, atat de vitala pentru viata de zi cu zi. Atunci cand acesti centri energetici sunt blocati, nimic nu mai functioneaza bine. Se instaleaza bolile, oboseala accentuata, iar starea de spirit are si ea de suferit. O modalitate de a echilibra aceste chakre, de a pastra vibratiile benefice organismului,  este dieta. Intrucat fiecare dintre ... Citeste mai departe »

10 alimente pe care copilul tau ar trebui sa le manance

Sa faci un copil sa manance cat mai variat si din toate grupele importante de alimente poate sa fie un proces extrem de dificil. Mai ales la varste mici, cand se intampla adesea sa sara peste mese sau sa faca fixatie pentru un anumit aliment si sa refuze orice altceva. Pentru a te ajuta in aceasta continua lupta dusa pentru ... Citeste mai departe »

Descopera alimentele cu cea mai mare cantitate de sare

Când e puţină, e sănătoasă, când e prea multă, sarea în bucate devine dăunătoare. Din păcate, o mare cantitate din sarea pe o care o mâncăm zilnic nici nu o vedem. Şi asta pentru că ea este introdusă în reţetele alimentelor pe care le cumpărăm din magazine. ALIMENTELE cu cea mai mare cantitate de SARE Numai bune de băgat la ... Citeste mai departe »