CASA & GRADINA LIFESTYLE

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE

Ca sa incepem cu o gluma, esti ceea ce folosesti la masa! Vesela nu este ceva pretentios, mai ales cea pe care o folositi zi de zi, dar felul in care arata aceasta spune multe despre voi, tocmai ca o folositi atat de des, in cele mai variate imprejurari. Normal ca exista vesela folosita in mod curent, si vesela folosita la ocazii festive.  Dar, ca si in cazul tinutei, desi stam zilnic in haine comune, in casa, felul in care iesim pe strada spune totul despre stilul nostru. Totusi, in cazul veselei este invers: cea cotidiana este relevanta, pentru ca aceea este ceea ce va place sa folositi, ceea ce alegeti pentru propria placere.

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE

Vesela alba, simpla este specifica acelor femei care nu doresc ca mancarea lor sa aiba concurenta. Le place ca bunatatile gatite de ele pentru cei dragi sa vorbeasca de la sine. De asemenea, sunt femei hotarate, care nu au nevoie de nicio ,,acoperire’’, nu trebuie sa se ascunda dupa culori si modele.

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE 6

Vesela cu detalii aurii este pentru acele femei care se incadreaza intre cele descrise de celebra Coco Chanel. Ea spunea ca fiecare femeie are nevoie de ceva clasic si fabulos. Asa este si aceasta vesela: clasica si fabuloasa. Detaliile aurii ii dau o alura sofisticata, dar stilata, de o simplitate eleganta. Multa lume considera ca aceasta vesela este prea eleganta si o foloseste numai la ocazii festive, insa aceste femei iau in serios fiecare zi, transformand-o in sarbatoare.

 

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE 9

Vesela multicolora este vesela si faca ca fiecare masa sa aiba un anume farmec. Nu conteaza ca pe masa se afla un amestec de culori, tocmai aceasta este frumusetea in ochii lor. Fiecare masa este o ocazie de a petrece timp frumos cu familia, cu cei dragi, tot ce conteaza este atmosfera si mancarea in sine, nu modelul sau culoarea farfuriilor. La mesele acestor femei totul este natural, frumos, relaxant.

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE 5

Vesela cu motive florale este specifica femeilor romantice, care viseaza cu ochii deschisi la natura. Pentru ele, ar fi minunat daca fiecare masa s-ar desfasura in curte, in mijlocul naturii superbe. Acestea sunt femei sensibile, caracterizate de emotii puternice. Mai mult, ele sunt inclinate sa integreze felurile de mancare in ceea ce considera natural.

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE 2

Vesela in culori puternice spune despre gospodina respectiva ca este o fire extrovertita, o femeie stapana pe sine, care nu se sfieste sa isi arate personalitatea, sa isi demonsteze preferintele coloristice. Mesele lor vor fi incarcate, pline cu mancaruri care sa ii incante pe cei aflati in jurul mesei. Culoarea este numai modul in care femeia alege sa isi arate ceea ce ii place.

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE 27

Vesela vintage este o avere in sine. Daca ati pastrat vesela de portelan a bunicii sau a mamei, este minunat. Inseamna ca aveti o inclinatie catre ceea ce este frumos, durabil si de calitate. Pentru voi, a aseza masa este o calatorie in timp, printre valorile familiei voastre. Traditia si continuitatea inseamna totul pentru voi, cat si respect fata de inaintasele voastre, cu care doriti sa semanati, ca si gospodina.

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE 3

Vesela cu detalii albe este o marca a celor mai preocupate de finete. Desi vesela este colorata, detaliile albe fac diferenta. Pentru aceste femei, important este sa iasa din multime, sa se diferentieze fata de altele. Ele sunt acel tip de femeie care nu uita nimic din ceea ce conteaza despre cei dragi: datele de nastere, preferintele culinare, serbarile copiilor si asa mai departe.

CE SPUNE VESELA TA DESPRE TINE 8

Vesela de unica folosinta este preferata de femeile foarte ocupate, care nu au prea mult timp liber si nu isi permit sa piarda mult timp spaland si asezand vase. De asemenea, femeile tinere sunt cele care inclina catre acest stil, mai ales daca au copii mici si nu doresc ca acestia sa se raneasca spargandu-le sau nu doresc sa strice serviciile din portelan. Poate fi o buna alegere de moment. In definitiv, viata nu este facuta numai pentru a sta cu mainile in gramezile de vase. Aceste femei prefera sa petreaca mai mult timp la serviciu, din motive financiare sau de cariera, ori cu copiii, si uneori ar trebui sa le urmam exemplul.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...