CASA & GRADINA LIFESTYLE

CE SPUNE BRADUL DE CRACIUN DESPRE VOI

Sarbatorile sunt minunate! Atatea pregatiri incantatoare, atata feerie in jur, data fie de stralucirea zapezii, fie de iluminatul stradal, fie, pur si simplu, de magia petrecerii timpului cu familia, cu cei dragi!

Una dintre traditiile absolut incantatoare, legate de Craciun, este bradul! Copiii sunt cei mai nerabdatori, dar nu numai ei! Adultii participa alaturi de acestia cu mare placere, amintindu-si de copilaria proprie. Insa ceea ce poate nu stiti este …ce spune bradul de Craciun despre voi!

pinterest
pinterest

 

Bradul colorat

Este bradul unor oameni care doresc sa iasa in evidenta, de aceea, bradul lor nu respecta nicio regula, nu este clasic, ci modern si jucaus, exact ca stapanii. Pentru ei, viata este o paleta de culori, din care ei aleg sa le foloseasca numai pe cele mai vii.

 

 

 

 

pinterest
pinterest

 

 

Bradul simetric

Oamenii perfectionisti, care isi doresc o viata fara cusur, vor dori un brad pe masura. De la cautarea bradului pana la decorarea lui, totul este o aventura bine gandita, bine programata. Sunt oameni carora le place frumosul si perfectiunea.

 

 

 

pinterest
pinterest

 

Bradul argintiu

Iubitorii extremi ai iernii, aceia care ar putea trai permanent la Polul Nord, isi vor lua un asemenea brad, care sa le satisfaca nevoia de alb suprem. Albul ii incanta, le bucura sufletul si ochii si profita de ocazia oferita de Craciun de a se inconjura de alb.

 

 

pinterest
pinterest

Bradul verde decorat cu ornamente traditionale

Cei care inca isi aduc aminte cu mare drag de bradul copilariei lor vor dori un brad verde, natural, care sa fie decorat cu ornamente traditionale, exact asa cum era pe vremea lor. Sunt adulti cu suflet de copil. Globurile de la bunici, de la parinti, in stare mai buna sau mai putin buna, stau la loc de cinste, chiar printre bomboane, mere si gutui, asa cum era odata…

 

 

 

pinterest
pinterest

 

Bradul cu ornamente de tot felul

Acest brad arata tranzitia voastra sau a familiei. Este specific familiilor abia inchegate sau a acelora cu mai multi copii. Ornamentele sunt variate, de la cele mai elegante, pana la cele iesite din mana copiilor, de care sunteti foarte mandri si pe care le atarnati cu drag in acest brad superb, al familiei voastre.

 

 

 

 

pinterest
pinterest

Mini-bradul

Este tipic pentru cei pragmatici. Nu este vorba ca acestia nu iubesc Craciunul sau nu isi doresc brad, dar, indiferent de orice aspect, considera ca nu are sens sa cumpere un brad mare, pentru numai vreo doua saptamani de expunere. Spiritul Craciunului poate fi dat si de un bradut mai mic. In plus, este si foarte usor de decorat si de asezat in casa.

 

 

 

 

pinterest
pinterest

Bradul natural, cu radacini, din gradina

Cei care sunt fericitii detinatori ai unui asemenea brad, desigur ca nu se vor indura sa il taie, ci vor alege sa il lase la locurile lor si sa se bucure de prezenta acestuia, foarte simplu, fara macar a-i orna. Sunt oameni care iubesc natura foarte, foarte mult, identificandu-se cu ea.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...