CASA & GRADINA LIFESTYLE

9 UTILIZARI NEOBISNUITE ALE USCATORULUI DE PAR

Banalul uscator de par are cateva intrebuintari la care poate nu te-ai fi gandit pana acum. Daca nu ai deja uscator de par, cu siguranta vei fi tentata sa cumperi unul pentru a rezolva alte probleme cu care te poti confrunta.

pete mobila1#Inlatura petele de apa de pe mobila

Ca sa indepartati aceste pete, trebuie sa indreptati uscatorul catre ele, apa se va evapora si locul va ramane curat. Secretul este sa gradati temperatura, pentru ca altfel riscati sa stricati mobila, inainte de a rezolva problema. Stergeti apoi cu un produs special pentru mobila.

 

pantofi stramti

2#Largeste pantofii

Daca aveti o pereche de pantofi care va cam strang, folositi uscatorul si incalziti zonele problema, chiar in timp ce sunteti incaltate, inclusiv cu o pereche de sosete groase. Incaltamintea se va largi fara probleme in numai o jumatate de minut.

 

 

 

cosmetice pe haine3#Inlatura produsele cosmetice cazute accidental pe imbracaminte

Daca va cade putina pudra pe haine, sa incercati sa frecati locul respectiv pentru a o inlatura nu inseamna decat sa agravati murdaria. Cel mai bine este sa folositi uscatorul si sa il indreptati catre acea zona. Pudra va zbura efectiv de pe haine, lasandu-le imaculate. La fel si in cazul oricarui alt produs cosmetic sub pudrat.

 

 

etichete

 

 

4#Inlatura etichetele de pe sticle sau borcane

In cazul in care doriti sa refolositi aceste ambalaje, dar fara etichetele originale, utilizati uscatorul. Acesta va incalzi usor si va dezlipi hartia. Spalati apoi vasele respective, care vor fi ca si noi.

 

 

 

pete de ceara5#Inlatura petele de ceara

In situatiile nefericite in care aveti cateva pete de ceara pe mobila sau pe haine, incalziti-le treptat cu ajutorul uscatorului, apoi stergeti in mod obisnuit, precum in cazul oricarui lichid gros. Folositi eventual servetele umede, iar in cazul hainelor, spalati-le normal.

 

 

 

 

sosete la uscat6#Usuca dresurile sau sosetele

In cazul in care va grabiti si aveti nevoie de acestea, indreptati catre ele un jet de aer cald spre fierbinte, insistand cateva minute. Veti fi surprinse placut sa vedeti ca acestea se vor usca bine.

 

 

 

 

 

 

fixarea ambalajului7#Fixeaza folia alimentara

Daca  nu aveti un aparat de vidat sau daca vreti sa infasurati un cos cu cadouri in folie alimentara sau in celofan, aerul cald al uscatorului va inmuia acest ambalaj, dandu-va libertatea de a-l modela si de a-l fixa mai bine.

 

 

obiecte greu de curatat

 

 

8#Ajuta la curatarea dificila a unor obiecte

De exemplu, florile artificiale, jucariile copiilor, spatiile mici, colturile, sunt greu de curatat. In plus, daca frecati cu o carpa umeda, faceti si mai mare mizerie, si mai greu de curatat. Mai bine indreptati gura uscatorului catre acestea si praful va zbura pe podea, de unde il puteti aspira usor.

 

 

frigider9#Dezgheata frigiderul

Mai exista anumite modele de frigidere care trebuie dezghetate manual. Daca va grabiti si gheata nu se mai desprinde odata, indreptati catre interiorul frigiderului un flux de aer cald. Munca voastra va fi foarte mult usurata.

 

SURSA FOTO: PINTEREST/diversi utilizatori

S-ar putea să-ți placă și...