joi , 22 iunie 2017
Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Ingrediente

Pastrama de berbecut marinata – 700 g
Pastrama de oaie afumata – 700 g
Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
Suc de rosii – 250 ml
Usturoi – 6-7 catei
Ulei – 2 linguri
Vin rosu – 80 ml
Piper alb – dupa gust

Mod de preparare
Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;
Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;
Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;

Sursa: http://www.culinar.ro/retete/mancaruri/slow-cooking/tochitura-de-berbecut-si-carnati-de-oaie/235/4/27916/