duminică , 22 octombrie 2017
Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Ingrediente:

  • Pentru 1 portie:
  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei kapia
  • 1- 2 legaturi patrunjel verde, tocat marunt
  • 3 linguri grunjoasa pentru muraturi
  • 1/4 lingurita salicil sau 1 aspirina / borcan 800 ml

Preparare:

Spalati, puneti la scurs si stergeti gogosarii si ardeii kapia. Curati de cotor si seminte. Treceti prin masina de tocat carne sau prin robot.

Puneti la fiert pasta obtinuta impreuna cu sarea, la foc potrivit, amestecand ocazional si lasati pana ce compozitia din vas scade cu aproximativ 1 cm. Cu 5 min inainte de a fi gata adaugati patrunjelul.
La sfarsit inglobati salicilul, omogenizati si lasati doar cat sa dea un clocot.

mai multe…. http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/conserve_muraturi/pasta-de-gogosari-si-ardei-kapia-rosii-7423/