luni , 24 iunie 2019

Tag Archives: viata

DESPRE VIATA…

Ati trait momente in care viata v-a trecut pe dinainte cu o repeziciune uimitoare, facandu-va sa ametiti? Momente in care sa va intrebati intr-o singura clipa o mie si una de intrebari privitoare la voi insiva, la cum ati fi facut mai bine, la cum ar fi trebuit sa le acordati celor din jur mai multa importanta? Ar trebui sa ... Citeste mai departe »

CUM SA FOLOSITI CULORILE IN CASA VOASTRA PENTRU O VIATA MAI BUNA

Culorile joaca un rol important in viata noastra. Ne plac anumite lucruri in functie de culoarea lor sau ne displac exact din aceeasi cauza. La fel se intampla si in cazul incaperilor. De multe ori, ne simtim agitati intr-o anumita camera, tocmai pentru ca peretii acesteia sunt colorati intr-o nuanta care nu este pe plac si care ne induce o ... Citeste mai departe »

FECIOARA 2016-VIATA TRAITA DIN PLIN

Anul 2016 este pentru Fecioare unul al distractiei. Viata este traita din plin. Pentru prima oara in ultima decada, Jupiter, care trece prin aceasta zodie, le concentreaza pe Fecioare pe trairea puternica a fiecarui moment al vietii. Este un aspect ce dureaza pana pe 9 septembrie, schimband tendintele comportamentale ale Fecioarelor, care vor inclina catre risc si aventura, ceea ce nu ... Citeste mai departe »

PRIMUL REVELION FARA A AVEA COPILUL ACASA

Mamicile sunt invatate sa fie mai mereu cu copiii lor. Dorm alaturi de ei mananca impreuna , fac baie cu fetitele, isi petrec timpul liber cu odraslele lor! Asta…pana cand acestia cresc si vor sa isi petreaca timpul cu adolescenti de seama lor. Inclusiv Sarbatorile! Ce te faci?! Sigur ca te incearca un sentiment nou, nu prea placut, chiar usor deprimant. Ce ... Citeste mai departe »

10 MOTIVE PENTRU A TE CASATORI LA 20 DE ANI

De-a lungul istoriei, varstele la care tinerele se puteau casatori au variat. A existat o evolutie complexa privind acest aspect, insa este dovedit ca o varsta timpurie este cea mai indicata. In zilele noastre, mai intai este vorba de scoala, de gasirea unui post pe masura asteptarilor tale si ale familiei, de cariera, si abia apoi vine interesul pentru casatorie. ... Citeste mai departe »