luni , 24 iunie 2019

Tag Archives: timp

DESPRE VIATA…

Ati trait momente in care viata v-a trecut pe dinainte cu o repeziciune uimitoare, facandu-va sa ametiti? Momente in care sa va intrebati intr-o singura clipa o mie si una de intrebari privitoare la voi insiva, la cum ati fi facut mai bine, la cum ar fi trebuit sa le acordati celor din jur mai multa importanta? Ar trebui sa ... Citeste mai departe »

LUCRURI DE CARE ARE NEVOIE O MAMA INDIFERENT DE VARSTA COPIILOR

Odata ce ai devenit mama, viata ta este cu totul alta. Totul se invarte in jurul copiilor si pare ca nu mai traiesti pentru tine, ci numai pentru ei. Plus sotul, normal. Femeile care au copii, indiferent de varsta acestora, isi organizeaza intreaga existenta in functie de programul acestora. Fie ca sunt nou-nascuti, fie ca trebuie sa ii duca la ... Citeste mai departe »

5 SECRETE PENTRU MANAGEMENTUL TIMPULUI

Daca ai prea multe de facut, simti, la un moment dat, ca nu mai faci fata. Simti ca nu iti mai ajunge timpul, de parca ar fi intrat zilele in sac… Este o problema care afecteaza eficienta ta la locul de munca, randamentul tau scazand. Nu mai vorbim de oboseala, de stres. Problema se aplica si la treburile casnice. Si ... Citeste mai departe »

9 SEMNE CA TE VA IUBI MEREU

A gasi un barbat bun, gata sa se aseze la casa lui, gata sa isi intemeieze o familie, este o sarcina dificila pentru orice femeie. Barbatii sunt la fel de complicati precum femeile, indiferent cine ce ar zice. Au si ei sensibilitatile si dorintele lor, pe care le urmaresc exact asa cum fac si femeile. Din pacate, nu poti sti ... Citeste mai departe »

CUM SA FII CEA MAI ATRAGATOARE DIN ORICE INCAPERE

Hmmm… se pare ca toate femeile isi doresc asta! Cu siguranta ca v-ati intrebat de cateva ori in viata cum sa fiti cea mai atragatoare din orice incapere ati fi! Si multe poate ati si gasit solutia, dar haideti sa vedem daca suntem pe aceeasi unda! In afara farmecului personal, ce ar mai fi? Exista cateva sfaturi, de care puteti ... Citeste mai departe »