duminică , 18 noiembrie 2018

Tag Archives: stres

ACEST TRUC POATE STOPA MANCATUL PE STRES

…DAR S-AR PUTEA SA NU VA PLACA! Toata lumea stie ca, dupa ce ai petrecut foarte mult timp muncind, creierul tau se simte prajit si tot ce poti face pentru a te reface este sa iti umpli o farfurie cu ceva de mancare, dupa preferinte, un ,,ceva’’ care sa te faca sa te simti mai bine si sa relaxeze. Este ... Citeste mai departe »

9 MITURI DESPRE PAR, DE CARE AR TREBUI SA UITATI!

Ingrijirea parului este o treaba complicata, mai ales daca iti doresti o podoaba capilara sanatoasa si frumoasa. Despre acest subiect s-au scris si s-au spus multe. Exista o serie de mituri despre par, unele adevarate, altele exagerate, de care ar trebui sa uitati. A crede in unele dintre ele este ca si cum ati alege sa va tratati singure, in ... Citeste mai departe »

AVETI ACESTE SIMPTOME? IATA CARE E CAUZA!

Exista o serie de simptome care va pun pe ganduri si nu stiti care e cauza lor? Nu intelegeti de ce va simtiti rau, de ce totul parca va merge nu tocmai asa cum v-ati dori? De vina poate fi, printre altele, stresul. Daca suferiti de urmatoarele simptome, sigur cel care va afecteaza este stresul, boala lumii moderne, care parca ... Citeste mai departe »