vineri , 19 octombrie 2018

Tag Archives: solutii

CELE MAI MARI 9 GRESELI DE DECOR SI SOLUTIILE LOR

Se intampla sa constatati ca, in unele case in care intrati, atmosfera sa nu fie exact asa cum ar trebui, si aceasta din cauza unor nepotriviri, unor combinatii neinspirate de mobilier si alte elemente decorative. Poate fi cazul propriei locuinte si, in acest caz, va sta in putere sa indreptati situatia si sa va transformati caminul intr-unul stilat si primitor. ... Citeste mai departe »

5 SOLUTII NATURALE PENTRU VINDECAREA CALCAIELOR CRAPATE

Calcaiele crapate sunt o adevarata problema pentru numeroase femei, indiferent de varsta sau statut social. Cum vara ne invita sa purtam incaltaminte cat mai deschisa, cat mai aerisita, e clar ca trebuie sa gasim o rezolvare a acestei probleme, pentru ca, in mod clar, calcaiele crapate ne-ar putea afecta grav aspectul general. O femeie trebuie sa aiba mare grija, sa ... Citeste mai departe »

9 UTILIZARI NEOBISNUITE ALE USCATORULUI DE PAR

Banalul uscator de par are cateva intrebuintari la care poate nu te-ai fi gandit pana acum. Daca nu ai deja uscator de par, cu siguranta vei fi tentata sa cumperi unul pentru a rezolva alte probleme cu care te poti confrunta. 1#Inlatura petele de apa de pe mobila Ca sa indepartati aceste pete, trebuie sa indreptati uscatorul catre ele, apa ... Citeste mai departe »

5 SECRETE PENTRU MANAGEMENTUL TIMPULUI

Daca ai prea multe de facut, simti, la un moment dat, ca nu mai faci fata. Simti ca nu iti mai ajunge timpul, de parca ar fi intrat zilele in sac… Este o problema care afecteaza eficienta ta la locul de munca, randamentul tau scazand. Nu mai vorbim de oboseala, de stres. Problema se aplica si la treburile casnice. Si ... Citeste mai departe »