duminică , 18 noiembrie 2018

Tag Archives: office

8 TRENDURI CARE NU VOR DISPAREA PREA CURAND

8 TRENDURI CARE NU VOR DISPAREA PREA CURAND

Acest an a fost, cel putin pana acum, plin de tendinte interesante. Maneci –adevarate declaratii de moda, incaltaminte neobisnuita, bijuterii desprinse parca din alte timpuri, iata numai cateva dintre acestea. Se pare ca multe dintre ele nici nu vor disparea prea curand, asa ca trebuie sa fiti pregatite pentru orice.   Cerceii declaratie raman pe pozitie. Modelul indraznet evolueaza. Atentia ... Citeste mai departe »

CE SA NU PORTI LA UN INTERVIU PENTRU ANGAJARE

Interviurile pentru obtinerea unui nou loc de munca sunt stresante numai cand te gandesti. Sa mai ai grija suplimentara a hainelor purtate cu o asemenea ocazie serioasa, este o problema in plus, care poate sa iti accentueze starea de neliniste. Ca sa puteti trece mai usor peste aceasta situatie dificila, trebuie sa stiti care sunt acele elemente pe care sa ... Citeste mai departe »

3 FELURI DIFERITE IN CARE PUTETI PURTA O FUSTA MAXI

Daca vreti sa va schimbati stilul vestimentar si sa combinati tot felul de haine, puteti lasa deoparte, pentru o vreme, fustele scurte, mini, si sa incepeti sa purtati fuste lungi, mai racoroase si mai lejere pentru aceasta vara torida. Fustele lungi sunt nu numai comode, lasandu-va picioarele sa ,,respire’’, dar sunt si foarte versatile. Le puteti purta atat in timpul ... Citeste mai departe »