vineri , 19 octombrie 2018

Tag Archives: impletituri

COAFURI PENTRU ZILE CALDUROASE

Caldura verii iti poate da peste cap toate ideile legate de coafura si stil. Totusi, poti depasi aceasta problema reala apeland la cateva coafuri salvatoare pentru zilele de vara, in care totul pare ca se lipeste de tine, iar transpiratia iti joaca feste in cele mai neasteptate moduri. Ca sa arati bine si sa te simti relaxata, incearca simpla si ... Citeste mai departe »

TUNSORI ATRACTIVE PENTRU VARA

Printre provocarile verii se numara si alegerea unei tunsori care sa va avantajeze si care sa va faca sa va simtiti bine. Pentru a o gasi, insa, trebuie sa tineti seama de mai multi factori, printre care conformatia fetei, varsta, profesia etc. Pentru a va veni in ajutor, va prezentam cateva idei interesante de tunsori de vara, dintre care poti ... Citeste mai departe »

UNGHII 3D CU MOTIVE SPECIFICE IMPLETITURILOR

Un nou trend in materie de unghii ia avant din ce in ce mai mult in ultima perioada. Este vorba despre modelele in relief, asemenea unor impletituri, care atrag prin noutate si extravaganta. Pentru realizarea acestor interesante modele aveti nevoie de aceleasi materiale ca pentru orice aplicare a unghiilor cu gel: o lampa UV, baza, un gel mai gros, o ... Citeste mai departe »