duminică , 18 noiembrie 2018

Tag Archives: femeile

5 LUCRURI DE CARE SE TEM FEMEILE

De-a lungul vremii, parerile despre femei au fost impartite. Unii le-au considerat slabe, tematoare, incapabile de aproape orice. Le-au vazut ca simple femele, capabile doar de a produce copii si a-i creste. Altii, si ne referim in special tot la barbati, desigur, pentru ca ei faceau legea in trecut, erau de parerea contrara. Vedeau in femei adevarate zeite, cea mai ... Citeste mai departe »

5 SECRETE PENTRU O CASNICIE FERICITA

Casnicia nu este fericita de la ea insasi. Cei doi parteneri trebuie sa lupte pentru asta! Dar mai ales femeia! Se spune ca intr-o casnicie femeia este motorul, asa ca ea trebuie sa stie ce si cand sa faca pentru a avea o casnicie cat mai fericita! Care sunt secretele pe care trebuie sa le stii pentru a avea o ... Citeste mai departe »

CEA MAI POTRIVITA POSETA DE TOAMNA IN FUNCTIE DE ZODIE

Cand vine vorba de a investi intr-un element de moda, pe care sa il purtati cu drag si cu stil, printre primele ganduri se numara o poseta. Aceasta este absolut necesara oricarei femei, indiferent de varsta, profesie, silueta. Toate cauta acea poseta care sa isi pastreze valoarea pentru unul sau doi ani, macar, si pe care sa o poata purta ... Citeste mai departe »