duminică , 21 octombrie 2018

Tag Archives: casa

CUM SA FOLOSITI CULORILE IN CASA VOASTRA PENTRU O VIATA MAI BUNA

Culorile joaca un rol important in viata noastra. Ne plac anumite lucruri in functie de culoarea lor sau ne displac exact din aceeasi cauza. La fel se intampla si in cazul incaperilor. De multe ori, ne simtim agitati intr-o anumita camera, tocmai pentru ca peretii acesteia sunt colorati intr-o nuanta care nu este pe plac si care ne induce o ... Citeste mai departe »

9 UTILIZARI NEOBISNUITE ALE USCATORULUI DE PAR

Banalul uscator de par are cateva intrebuintari la care poate nu te-ai fi gandit pana acum. Daca nu ai deja uscator de par, cu siguranta vei fi tentata sa cumperi unul pentru a rezolva alte probleme cu care te poti confrunta. 1#Inlatura petele de apa de pe mobila Ca sa indepartati aceste pete, trebuie sa indreptati uscatorul catre ele, apa ... Citeste mai departe »

GEMENI-2016 ANUL INSTINCTELOR CASNICE

Anul 2016 este pentru Gemeni unul in care se vor dovedi preocupati de casa, de tot ceea ce este legat de aceasta. Vor simti nevoia sa isi gaseasca un loc numai al lor, in care sa se simta confortabil si siguri. Vor simti placerea sa isi achizitioneze diferite obiecte pentru propriul camin, din dorinta de a se simti acolo cat ... Citeste mai departe »

9 SFATURI PENTRU O CASA PRIMITOARE

Casa este locul unde trebuie sa te simti cel mai bine, sa te simti in elementul tau si sa nu mai vrei sa pleci de acolo curand. Casa este locul in care trebuie sa te odihnesti dupa o zi de munca, in care sa iti cresti cu drag copiii, este acel minunat asezamant in care viata ta trebuie sa devina ... Citeste mai departe »

Cum poti inveseli decorul cu bani putini

Te-ai plictisit de monotonia iernii si ai vrea sa intri in anotimpul cald cu un decor mai vesel, dar nu stii de unde sa incepi? In randurile urmatoare iti oferim cateva sugetii practice si usor de pus in practica. Interioarele colorate par mai optimiste si ne incarca cu energie pozitiva. Asadar, o schimbare de decor inainte de sosirea primavarii va ... Citeste mai departe »

Renovare intr-un apartament de patru camere

Apartamentul din imagini a trecut printr-un profund proces de renovare, la finalul lucrarilor infatisarea lui fiind radical diferita fata de cea initiala. Suprafata initiala utila era de 77,8 mp, la care trebuie adaugati cei 5,06 mp ai celor doua loji. In afara de acest spatiu, apartamentul mai poseda o terasa de 24 mp, precum si o boxa la subsolul blocului ... Citeste mai departe »

CUM SA AI O CASA MEREU CURATA

Exista femei care au casa mereu curata. Nu conteaza ca te duci anuntata sau neanuntata, casele lor arata mereu la fel de aranjate, ordonate, fara praf sau scame pe covoare. Totul straluceste de curatenie, mobila pare neatinsa, covoarele –de parca nimeni anu ar fi umblat pe ele. Te gandesti atunci cu ciuda, trebuie sa recunoastem, la dezordinea din casa ta, ... Citeste mai departe »