luni , 20 mai 2019

Tag Archives: camasa

9 TRENDURI FEMININE ADORATE IN SECRET DE BARBATI

Inainte de orice altceva, nu uitati ca trebuie sa va imbracati pentru voi si pentru nimeni altcineva. Insa parerea cuiva din afara nu strica nimanui, iar daca aceasta mai si ajuta sa arati bine in ochii cuiva anume, atunci e perfect. Se pare ca barbatii au si ei preferintele lor referitoare la felul cum se imbraca iubitele lor. Fie ca ... Citeste mai departe »

15 ARTICOLE DE CARE AVETI NEVOIE PENTRU O GARDEROBA PERFECTA

Femeilor le place sa fie mereu bine puse la punct, gata in orice moment de o iesire, indiferent de destinatie. Insa …socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si se poate intampla, desi aveti o garderoba bogata, din perspectiva voastra, sa intampinati anumite dificultati atunci cand trebuie sa plecati in graba undeva. Ramaneti suprinse chiar si voi, ... Citeste mai departe »

Cine ne ia sacoșele din mână și ne izbăvește pe veci de călcat cămăși?

De când a pus ochiul pe austriacul Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu nu încetează să ne surprindă cu mesajele în care se trădează îndrăgostită și gata să facă orice pentru bărbatul iubit. Zilele trecute, ne-a atras atenția printr-un mesaj despre femeia română, care „e tot cu sacoșa în mână și va continua să-și petreacă ani din viață făcând curățenie, gătind bunătăți, ... Citeste mai departe »